:::: VALIKKO ::::

Pirkkalan Pirkat Ry

  • Kes 25 / 2015
  • Kommentit poissa käytöstä
Naama
Yleinen

Autamme avioon

Näin kuumimman suomalaisen hääsesongin koittaessa on aika pysähtyä hetkeksi pohdiskelemaan näitä monen elämän suurimmaksi päiväksi sanotun ja koetun juhlan järjestelyjä. Moni lienee saanut postin tuomana jo kutsun tai useammankin häihin tälle kesälle, joten asia liippaa teitäkin. Ja saattaapa jokunen olla järjestelemässä omiakin häitään – tai ainakin suunnittelemassa sellaisia.

Tässä vaiheessa moni varmaan miettii, mitä ihmettä tällainen aihe kuuluu urheiluseuran sivuille ja vilkaisee osoiteriville varmistuakseen, ettei ole eksynyt Pirkkain sivuston sijasta hatarasti tehtyyn hääblogiin. Mutta ihmettelynne on turhaa, luette yhä edelleen tekstiä Pirkkalan Pirkkain sivuilla. Peruste tämänkertaisen blogikirjoituksen aiheen valintaan on se, että hää- ja muutkin juhlat kuuluvat etenkin näin kesäaikaan tiiviisti Pirkkain toimintaan ja allekirjoittaneen työnkuvaan. ”Syyllinen” siihen löytyy alla olevasta kuvasta.

Pirtinkuva

Pirkkalan Pirkat ry omistaa Pirkkalan Koivutiellä sijaitsevan Pirkan Pirtin, joka henkii paikallishistoriaa. Vuonna 1925 rakennettu talo täyttää tänä vuonna 90 vuotta. Pirkan Pirtti on entinen suojeluskunnan talo, joka päätyi aikanaan Pirkkalan Pirkkain omistukseen, kun suojeluskunnat lakkautettiin.

Pirttiä vuokrataan esimerkiksi erilaisiin juhliin. Häiden lisäksi Pirtillä vietetään muiden muassa syntymäpäiviä, rippijuhlia ja pikkujouluja. Näin kesäaikaan Pirtti on varattu likipitäen joka viikonloppu. Moni suosii Pirttiä häidensä paikkana muun muassa siksi, että liikenneyhteydet Tampereen suuntaan ja eri puolille Suomeen ovat hyvät. Tilaa löytyy jopa sadalle vieraalle, toimiva äänentoisto varmistaa onnistuneiden maljapuheiden kuulumisen kaikkien korviin ja esiintymislava antaa tarvittavan tilan myös esimerkiksi bändille. Kiitosta on tullut myös siitä, että seisova pöytä saadaan hyvin katettua Pirtin eteiseen, jääkaappitilaa löytyy isompiinkin tarpeisiin ja wc-tilat ovat asianmukaiset.

Talvellakin Pirtillä riittää toimintaa, vaikka viikonlopputapahtumia, kuten häitä, järjestetäänkin harvemmin. Toki erilaisia juhlia Pirtillä on myös lumien ollessa maassa, mutta talviaikaan Pirtin salia käytetään myös liikuntaan. Pirtillä pidetään muun muassa päiväkotilasten liikuntatuokioita, tanssi- ja taekwondo-harjoituksia sekä joogatunteja. Monet Pirtin käyttäjät ovat jo ”vakioasiakkaita”. Tyytyväisyydestä kielii se, että heidän vuorojensa käyttö on jatkunut useita vuosia, ja ensi vuodelle varauspyynnöt ovat lisääntymään päin.

Jos pohdit oman juhlasi tai tilaisuutesi järjestämistä Pirtillä, älä epäröi ottaa yhteyttä allekirjoittaneeseen. Tarvittaessa Pirtille onnistuu myös näyttö, jossa tilat voidaan käydä läpi ja Pirtin soveltuvuuden omaan tilaisuuteensa voi todistaa omin silmin. Ajantasaisen varaustilanteen voi tarkistaa Pirtin omilta sivuilta löytyvästä varauskalenterista. Muistathan myös, että Pirkkalan Pirkat ry:n jäsenet saavat Pirtin vuokrasta pienen alennuksen.

Sulhasten ja morsianten etsimiset jätämme yhä edelleen itse kunkin omalle vastuulle, mutta kun on aika pohtia avioon astumista, astumme ilomielin kuvaan. Toivotamme kaikki tervetulleeksi tutustumaan Pirkan Pirttiin ja juhlimaan siellä elämänne suuria hetkiä – olivatpa ne sitten häät, syntymäpäivät tai vaikkapa taloyhtiön hallituksen kokous!

 

Onnistuneita kesäjuhlia itse kullekin!

 

Iiro-Pekka Airola
toiminnanjohtaja
Pirkkalan Pirkat ry

Kommentit on suljettu.