:::: VALIKKO ::::

Pirkkalan Pirkat Ry

  • Elo 24 / 2015
  • Kommentit poissa käytöstä
Pirkkalan Pirkat logo
Yleinen

B-tytöt SM-sarjaan, C-junnut jatkokarsintaan

Junioreiden SM-karsintoja pelattiin viikonloppuna eri puolilla Suomea, ja mukana oli hyvällä menestyksellä myös Pirkkain joukkueita.

Pirkat saavutti suoraan paikan B-tyttöjen SM-sarjaan Tampereella pelatussa karsintalohkossa, jossa Pirkat sijoittui lohkon toiseksi. Pirkat voitti Kooveen 3-1 ja TPS:n 6-1, jakoi pisteet Erän kanssa 4-4 ja hävisi RSS Panthersille 2-3 (lohkon tilastot).

Tämä riitti paikkaan B-tyttöjen SM-sarjassa, jonne pirkkalalaisten lisäksi saavuttivat jo tässä vaiheessa paikan myös Erä, FBC Loisto, Hatsina, LaSB, M-Team, SB-Pro ja ÅIF.

C-tytöissä SM-sarjapaikan metsästäminen jää jatkokarsintojen varaan, vaikka kaukana ei ollut suora paikkakaan Helsingissä pelatuissa karsinnoissa. Pirkat voitti BB-88:n maalein 7-2 ja SSV:n 5-1, mutta niukka 2-3-tappio Team Astraialle ja 4-4-tasapeli PSS:n kanssa jättivät Pirkat niukasti suoran paikan ulkopuolelle (lohkon tilastot).

C-tytöt saa kuitenkin mahdollisuuden hakea paikkaa jatkokarsintojen kautta, jonka vastustajat ja turnauspaikka selviävät alkuviikosta.

Jatkokarsintoihin vie myös Pirkkain C2-poikien tie, jotka nappasivat kolmossijan Jyväskylässä pelatussa karsintalohkossaan. Pirkat hävisi PoNoVolle (0-8) ja Happeelle (2-3), mutta voitti Merikoski SBT:n (3-2) ja SPV II:n (4-2), jotka toivat jarkokarsintapaikan (lohkon tilastot). Tähän kohtaan pätevät samat sanat kuin C-tyttöihin eli alkuviikosta saadaan tarkempaa tietoa jatkokarsintojen aikatauluista.

Pirkkain B-poikien tie nousi pystyyn Vantaalla pelatussa karsintalohkossa, vaikka jatkokarsintapaikkakaan ei todellakaan jäänyt kauaksi. Se karkasi tasapisteissä SB Vaasalle paremmalla maalierolla (lohkon tilastot). Pirkat pelasi neljässä ottelussaan tasan juuri SB Vaasan (2-2) ja M-Teamin (6-6) kanssa, voitti O2-Jyväskylän 9-5, mutta kärsi tappion Tiikereille 1-7.

Kommentit on suljettu.