:::: VALIKKO ::::

Pirkkalan Pirkat Ry

  • Lok 13 / 2016
  • Kommentit poissa käytöstä
Miestenpikkukuva
Edustus, miehet

Ennakko: Ilves juoksee vieraaksi Pirkkalaan

Tämän kauden 2. divisioonan Sisä-Suomen lohko on kaikkiaan mielenkiintoinen ja oman suolansa keitokseen tuovat ehdottomasti paikallisottelut. Tampereen seudullakin niitä riittää, kun samassa lohkossa ovat Pirkat, Soittorasia, Nokian KrP Akatemia sekä Ilves, jonka Pirkat saa lauantaina vieraaksi kauden ensimmäiseen derbyyn.

Ilves on yksi Suomen tunnetuimpia urheilubrändejä ja salibandyssakin tupsukorvilla on ollut toimintaa jo pitkään. Jonkinlaisen renessanssin Ilveksen salibandy koki kaudella 2012-13 piipahtaessaan pitkän tauon jälkeen jopa liigatasolla. Valitettavasti ranskalaisen visiitin jälkeen alamäki oli jyrkkä, kun seuraavalla kaudella Divarissa saldo oli tyly: 26 tappiota 26 ottelusta.

Tie vei kakkosdivisioonaan, jossa Ilves on sitten viihtynytkin viime kaudet. Kahtena edelliskeväänä Ilves on päässyt mukaan lohkon sisäisiin pudotuspeleihin, mutta niissä matka on katkennut alkuunsa.

Tälle kaudelle Ilveksen joukkue on kokenut isoja muutoksia. Joukkue menetti valtavan määrän tehoja.

Koko lohkon pistepörssin kärjen miehittäneet Jesse Niittymäki (83 p) ja Sami Nyman (83 p) sekä Tomi Rissanen (30 p) suuntasivat KrP Akatemiaan, Jaakko Jyrkkä (40 p) ja Janne Viitala (28 p) Pirkkoihin, eikä kokoonpanossa näy enää Eetu Pättiniemeä (24 p) tai Joona Niemistäkään (18 p) – ja mainitut pisteet oli napattu ”vain” runkosarjan otteluista.

Myös viime kauden otteluista valtaosan Ilveksen maalilla torjunut Eero Makkonen siirtyi Pirkkoihin.

Tälle kaudelle Ilves onkin selvästi nuortunut. Toki joukossa on tuttujakin nimiä, kun kokoonpanossa ovat viime kaudella Pirkoissa pelanneet Juuso Patrikainen ja Jarkko Kumpulainen sekä jokunen vuosi sitten Pirkkoja edustanut Marko Kellberg.

Lähtökohta onkin, että Pirkat on lauantain kotiottelussaan suosikki jo kokemuksensa puolesta. Jos halutaan hakea ontuvaa vertausta eläinmaailmasta kunnioittaen tälle kaudelle lanseerattua Jurassic Pirkat -teemaa, niin Ilveksen paino on 15–29 kiloa, kun yhden suurimmista dinosauruksista Argentinosauruksen arvelleen painaneen jotain 60 ja 100 tonnin välillä.

Ihan näin iso painoero tuskin Pirkkalan kaukalossa lauantaina nähdään, mutta selvää on, että Ilveksen joukkueen on kasvettava pari numeroa taistellakseen voitosta. Vastaavasti tietenkään kotijoukkueella ei ole varaa löysätä yhtään alkukauden otteista.

Hauska sattuma on, että joukkueet ovat kohdanneet kauden ensimmäisissä otteluissa täsmälleen samat joukkueet, SBT PaPon ja FoSun. Pirkat voitti PaPon kotona 13-4 ja FoSun vieraissa 12-2, kun Ilves puolestaan hävisi kotonaan FoSulle 5-11 mutta voitti vierasottelun Parkanossa 8-7.

Näistä voi tietysti halutessaan jotain osviittaa hakea, mutta fakta kuitenkin on, että taululla on jälleen 0-0, kun peli vihelletään lauantaina neljältä Pirkkalassa käyntiin. Paikallisotteluissa on vielä oma ekstralatauksensa, mihin kesäiset seurasiirrot tuovat omat värinsä, joten nähtävää yleisölle riittää taatusti. Tervetuloa!

Pirkat – Ilves lauantaina 15.10. kello 16.00 Pirkkalan vapaa-aikakeskuksessa

 

 

Liput: 4 € aikuiset ja 2 € alennusryhmät, joihin kuuluvat Pirkkain jäsenet, opiskelijat ja alle 16-vuotiaat nuoret. Maksu käteisellä hallin lipunmyynnissä tai voit ostaa mobiililipun ZUPticketin kautta (hinnat samat).
Pirkkain junioreille jäsenkortilla ja alle 7-vuotiaille lapsille on vapaa pääsy.

Kausikortti: 25 €, oikeuttaa 11 sisäänpääsyyn Pirkkain miesten otteluihin runkosarjassa, voit käyttää sisäänpääsyt haluamallasi tavalla (esim. 1 per ottelu tai vaikka kaikki kerralla yhdessä ottelussa)

Kaikkien lipun lunastaneiden arvotaan 2. erätauolla Plus Katsastuksen 50 € lahjakortti, joten pidäthän lippusi tallessa!

 

Avausmaaliveikkaus: Lipunmyynnin yhteydestä löytyy avausmaaliveikkaus, jossa voit arvata, missä ajassa syntyy ottelun ensimmäinen maali (ei väliä, kumpi joukkue sen tekee). Oikein tai lähimmäksi arvannut voittaa 16,50 € arvoisen lahjakortin Arnolds Ideaparkiin, jolla saa vaikka 6-packin herkullisia Arnolds-donitseja. Veikkauksen hinta on 1 €/veikkaus tai 2 €/3 veikkausta. Veikkaus päättyy ottelun alkaessa.

Kommentit on suljettu.