:::: VALIKKO ::::

Pirkkalan Pirkat Ry

  • Syy 30 / 2016
  • Kommentit poissa käytöstä
thumbnail_FBbuttonPaPo
Edustus, miehet, Uutiset

Ennakko: Kakkosdivari alkaa sarjanousijaa vastaan

Pirkkalan Pirkat aloittaa kauden Sisä-Suomen 2. divisioonassa mielenkiintoisella ottelulla, kun Pirkkalan vapaa-aikakeskukseen saapuu vieraaksi sarjanousija SBT PaPo. Parkanon Ponteva on Pirkkain tapaan perinteikäs seura, jonka salibandyjaoston edustusjoukkue on jo useamman vuoden jahdannut sarjanousua 2. divisioonaan. Viime keväänä se toteutui, ja nyt SBT PaPo saa kunnian avata taipaleensa uudella sarjatasolla Pirkkalassa.

Vierasjoukkueelle historiallinen avausottelu kerännee Pirkkalaan mukavasti myös parkanolaisia kannustamaan suosikkejaan, joten pidetään huolta, ettei kotiyleisö jää äänenkäytössä ainakaan kakkoseksi! Luvassa on katsomossakin osin varmasti hieno ja tunteikas sarja-avaus.

Pirkkain runko on säilynyt viime kaudesta mukavasti koossa, ja täydennykseksi on saatu sopivasti myös uusia kasvoja. Kokoonpanon voit tarkistaa täältä.

Pirkkoihin siirtyivät kesän aikana SBS Rupussa länsirannikon 3. divisioonan pistepörssin voittanut Mikko Kelkka, Ilveksestä liigaakin pelanneet Jaakko Jyrkkä, Janne Viitala sekä maalivahti Eero Makkonen, viime keväänä Divariin karsineesta Soittorasiasta Vesa Tuloisela ja Antti Länsimies sekä Risto Harjula, jonka viime kausi Nokian KrP:ssä meni parannellessa polvivammaa, mutta nyt mies on täydessä iskussa. Lisäksi maalivahtiosastolle siirtyi viime kaudella Ruotsin kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla torjunut Henrik Saari.

Myös valmentaja on vaihtunut, kun Petri ”Pete” Järvenpää otti Pirkat komentoonsa. Järvenpäälläkin on lauantaina siis tulikaste uuden joukkueensa peräsimessä.

– Olemme harjoitelleet hyvällä meiningillä keväästä asti. Tekeminen ja sitoutuminen ovat olleet vähintäänkin hyvällä tasolla. Harjoituspelit ovat kuitenkin osoittaneet, että ainakaan alkusyksystä ei olla vielä oltu ihan valmiita. Pelit ovat olleet aikamoista vuoristorataa. Välillä on tullut tosi hyviä suorituksia, mutta niitä on seurannut pahoja nukahduksia. Eniten on ollut viisikkotasolla, ja on edelleenkin, paljon tekemistä ja parannettavaa, Järvenpää sanoo.

– Silti tuntuu, että nyt viimeisen parin viikon aikana reeneissä on ollut sopivasti keskittyneempi joukkue. Kauden alun lähestyminen ja otteiden terävöityminen ovat olleet aistittavissa. Luottamukseni siihen, että ollaan kauden alkuun tarpeeksi valmiina on siis vahvistunut. Lopullisesti valmiina joukkueen on tarkoitus olla vasta maaliskuussa. Tässä vaiheessa kuitenkin jo sen verran, että saadaan peleistä pisteitä mukaan sarjataulukkoon, hän täydentää.

Lauantain avausvastustaja SBT PaPo on valmentajallekin vielä melkoinen arvoitus, mutta nöyrästi on lähdettävä liikkeelle.

- Avausvastustajamme on minulle aika tuntematon porukka. Kuulin että vastustaja on hyvin liikkuva ja nuori joukkue muutamalla kokeneemmalla pelaajalla varustettuna. Sarjanousija vastassa kauden avauspelissä, joten heillä on varmasti vauhtia ja iskua päällä sekä kova näyttämisen halu uudella sarjatasolla. Ei siis varmastikaan ole tulossa helppoa peliä meille, Pete tiedostaa.

- Alusta asti pitää olla valmiina pelaamaan omalla tasolla ja kunnioittaa riittävästi vastustajaa. Meidän pitää pystyä käyttämään kokemuksemme hyväksi näin kauden alussa. Onhan meillä esim. ykkösketjussa niin kokeneita ja kovia pelimiehiä, että sieltä pitää löytyä vastuunkantajia ja suunnannäyttäjiä koko joukkueelle, yleisölle ja myös koko tulevalle Pirkkain kaudelle, koutsi linjaa.

 Tervetuloa vapaa-aikakeskukseen lauantaisaunan lauteille katsastamaan, millaiset löylyt vuosimallin 2016-17 Pirkat saa aikaiseksi!

PS. Erätauoilla voit nähdä Pirkkain tulevaisuuden toivojen pelaamista, kun seuran 2010-syntyneet päästetään irti!

 

Pirkat – SBT PaPo lauantaina 1.10. kello 16.00 Pirkkalan vapaa-aikakeskuksessa

 

Liput: 4 € aikuiset ja 2 € alennusryhmät, joihin kuuluvat Pirkkain jäsenet, opiskelijat ja alle 16-vuotiaat nuoret. Maksu käteisellä hallin lipunmyynnissä tai voit ostaa mobiililipun ZUPticketin kautta (hinnat samat).
Pirkkain junioreille jäsenkortilla ja alle 7-vuotiaille lapsille on vapaa pääsy.

Kausikortti: 25 €, oikeuttaa 11 sisäänpääsyyn Pirkkain miesten otteluihin runkosarjassa, voit käyttää sisäänpääsyt haluamallasi tavalla (esim. 1 per ottelu tai vaikka kaikki kerralla yhdessä ottelussa)

Kaikkien lipun lunastaneiden arvotaan 2. erätauolla Plus Katsastuksen 50 € lahjakortti, joten pidäthän lippusi tallessa!

 

Avausmaaliveikkaus: Lipunmyynnin yhteydestä löytyy avausmaaliveikkaus, jossa voit arvata, missä ajassa syntyy ottelun ensimmäinen maali (ei väliä, kumpi joukkue sen tekee). Oikein tai lähimmäksi arvannut voittaa 16,50 € arvoisen lahjakortin Arnolds Ideaparkiin, jolla saa vaikka 6-packin herkullisia Arnolds-donitseja. Veikkauksen hinta on 1 €/veikkaus tai 2 €/3 veikkausta. Veikkaus päättyy ottelun alkaessa.

Kommentit on suljettu.