:::: VALIKKO ::::

Pirkkalan Pirkat Ry

  • Mar 14 / 2015
  • Kommentit poissa käytöstä
Pirkkalan Pirkat logo
Edustus, miehet

Ennakko: Kuka niittää pistesadon?

Pirkat – LNM su 15.11.2015 kello 15.00

Pirkkain taival Divarissa jatkuu 15. päivä kello 15, kun vieraaksi saapuu pohjoisen poikia ”etelän”-kiertueellaan. Sunnuntain teema on monellakin tapaa 15, sillä vastustaja on vuonna 1915 perustetun Limingan Niittomiesten salibandyjaoston lippulaiva.

Satavuotisjuhlavuottaan viettävät liminkalaiset ovat sunnuntaille sikälikin osuvia vieraita, että 80-vuotisjuhlavuottaan viettävä Pirkat tarjoaa kasikymppisten kunniaksi juuri tähän otteluun vapaan sisäänpääsyn kaikille seuran jäsenille!

Vaikka vastakkain onkin kaksi perinteitä pursuavaa seuraa, kentällä mennään kuitenkin nuorekkaissa merkeissä ja pannaan jalalla koreasti salibandyn merkeissä. Panosta todellakin riittää, sillä sunnuntain ottelun panoksena ovat sarjapisteet, joita janoavat aivan takuuvarmasti molemmat joukkueet. Divari on edennyt jo vaiheeseen, että aletaan oikeastikin pelaamaan jo isoja otteluita. Sunnuntain matsi kuuluu ilman muuta tähän kategoriaan.

Jos väitteille kaivaa perusteluja, riittänee vilkaisu sarjataulukkoon sekä kummankin joukkueen viimeisimpien otteluiden saldoon. Pirkat katkaisi kauden alusta kestäneen seitsemän pelin voitottoman jaksonsa viime viikon lauantaina Loviisassa riemukkaasti, mutta perjantainen kotipeli jatkoi taas häviöiden sarjaa. Nyt Pirkat haluaa takuuvarmasti pestä kasvonsa, saada lisää Divari-voittoja ja nimenomaan sen kauden ensimmäisen kotikentällä otetun täyden potin.

LNM puolestaan aloitti kauden neljän voiton putkella, mutta sen jälkeisistä kuudesta pelistä liminkalaisten matkaan on tarttunut vaivainen yksi piste. Nyt alla on kaksi tappioita, joista viimeisin tuli tänään lauantaina katkerasti jatkoajalla Loviisasta – samasta paikasta, josta Pirkat haki viime lauantaina riemukkaan voiton. Yhden nukutun yön jälkeen LNM jatkaa siis vieraskiertuettaan Pirkkalaan.

Erik0isuus liminkalaisten tämän hetken tilastoissa on muuten se, että joukkue on toistaiseksi sekä tehnyt että päästänyt tasan saman verran maaleja (64). Joukkueen parhaita pistemiehiä ovat 11 pistettä iskeneet Jari Karjalainen, Matias Luokkanen ja Atte Savolainen. Huomionarvoista on, että heistä Luokkanen on pelannut vain kuusi peliä ja iskenyt pinnansa niissä. Loviisassa Luokkanen oli kokoonpanossa mukana, ja hänet nähtäneen myös Pirkkalassa.

Pirkkalan Pirkat lähtee hakemaan ehjää 60-minuuttista-, tarvittaessa 65-minuuttista. Jos koko pelin ajan taso säilyy siinä, jota Pirkat on tällä kaudella parhaimmillaan hetkittäin kotikentälläkin esittänyt, lopputulos on aivan varmasti kotijoukkueelle hyvä.

Pirkkain Ristomatti Lummikolla on sunnuntaille selvät sävelet. Hänellä on toive myös katsomon suuntaan.

– Lähdetään voittamaan. Jaossa on tärkeitä pisteitä. Olisi hienoa, jos porukka tulisi katsomaan, saataisi meininkiä tähän hommaan ja toivottavasti se sytyttäisi myös pelaajia, Lummikko tuumaa.

Täytetään tupa yhdessä ja autetaan Pirkat kauden ensimmäiseen kotivoittoon Divarissa! Tervetuloa pitämään mökää!

 

Liput: 6 euroa / 5 euroa (opiskelijat, eläkeläiset)

Pirkkain jäsenille jäsenkortilla vapaa pääsy!

Kommentit on suljettu.