:::: VALIKKO ::::

Pirkkalan Pirkat Ry

  • Hel 10 / 2016
  • Kommentit poissa käytöstä
katta_yhteen_varuhin_koivisto
Edustus, miehet

Ennakko: Loviisa saapuu lauantaivieraaksi

Pirkat – Loviisan Tor la 13.2. kello 17
Pirkkalan vapaa-aikakeskus

Pirkkalan Pirkat pelaa kauden viimeisen kotiottelunsa miesten Divarissa lauantaina. Pirkkalan vapaa-aikakeskuksen parketti saa vielä kerran päälleen sinistä laguunia muistuttavan mattopeitteen, kun kentällä ottavat toisistaan mittaa Pirkat ja Loviisan Tor.

Toki Pirkkain kausi ei vielä kokonaisuudessaan tähän pääty, sillä lauantain ottelun jälkeen ohjelmassa on vielä neljä vierasottelua.

Sunnuntaina on ystävänpäivä, joten lauantaina vietetään ystävänpäivän aattoa. Ottelussa mennäänkin kentän ulkopuolella teeman mukaisesti, sillä lippuluukulta sisään pääse kaksi yhden hinnalla – kaverin saa mukaan siis samalla hinnalla! – ja paikalla ottelussa on myös Suomen Punaisen Ristin Pirkkalan osaston edustajia esittelemässä SPR:n ystävätoimintaa ja vastaamassa esitettyihin kysymyksiin.

Kaukalon sisäpuolella ei kuitenkaan ole kyseessä ystävyysottelu, sillä jaossa on tässäkin ottelussa Divarin sarjapisteitä. Pirkkain osalta mahdollisuus säilyä Divarissa on enää teoreettinen: se vaatisi voittoa kaikista kauden viidestä viimeisestä ottelusta ja vielä suurinumeroisia sellaisia, sillä maalieroakin olisi saatava vähän paranemaan. Pirkoilla on kuitenkin tarkoitus lähteä pelaamaan loppukautta kunniakkaasti ottelu kerrallaan ja tekemään kentälle hyviä suorituksia.

– Kausi on siinä vaiheessa, että vikaa kertaa tullaan uniformuissa kotiyleisön eteen tällä kaudella. Loviisasta haettiin syksyllä kauden avausvoitto hyvällä tappeluilmeellä, uskonkin sen näkyvän jätkien pelaamisessa myös lauantaina. Toki sen jälkeen Tor on saanut muutaman melko nimivahvan pelisepän (Jonas Hällfors, Joni Niiranen, Peik Salminen) takaisin rosteriin, joten tästä tulee vieläkin kovempi matsi, Pirkkain valmentaja Jani Vatanen arvelee.

Lokakuussa Pirkat onnistui tosiaan hakemaan pisteet vaikeaksi tiedetystä Loviisan liikuntahallista ja sen tunnetusti innokkaan kotiyleisön nenän edestä maalein 7-6. Lauantaina siis mitataan sitä, tuleeko Torista joukkue, joka ei onnistu saamaan Pirkoilta tällä kaudella pistettäkään!

Pisteitä Loviisa toki kaipaa, sillä se on ajautunut putoamistaisteluun. Tällä hetkellä ydinvoimakaupungin miehet ovat vielä maagisen viivan yläpuolella, mutta SBS Wirmon ja KeLyn hengitys alkaa jo kuulua niskassa: ne ovat kolmen pinnan päässä.

Jos on Loviisan kokoonpano saanut rivistöönsä maajoukkueessakin marinoituja konkareita (mm. Niiranen ja Salminen), niin Pirkoillakin on lauantaiksi rosterin osalta uutta kerrottavaa.

– Näillä näkymin lauantain pelissä nähdään kokoonpanossa myös Pirkkain oman juniorimyllyn hedelmä, kun Rantalan Tonille sovitellaan peliasua harteille. Peliä edeltävä viisikkopalaveri tullee olemaan se mahdollinen kompastuskivi: nuori poika joutuu kuuntelemaan sellasen määrän eri variaatioita peliajatuksista Mowglilta (Joona Varuhin, kuvassa) ja Markolta (Vähätalo), että siitä kun selviää niin kaikki sen jälkeen menee varmasti omalla painollaan, Vatanen heittää.

Tervetuloa nauttimaan ottelusta ystävien kanssa!

 

Liput:
6 euroa aikuiset
5 euroa Pirkkain jäsenet / opiskelijat / eläkeläiset / työttömät / lapset (7-16-v)
Kaksi yhden hinnalla!

Pirkkain juniorit jäsenkortilla sekä alle 7-vuotiaat lapset ilmaiseksi.

 

Kommentit on suljettu.