:::: VALIKKO ::::

Pirkkalan Pirkat Ry

  • Lok 15 / 2015
  • Kommentit poissa käytöstä
puimuri
Edustus, miehet

Ennakko: ”Puimurit” saapuvat Pirkkalaan

Mynämäki on vajaan 8000 asukkaan varsinaissuomalainen kunta, josta ponnistaa koko kylän yhteinen ylpeydenaihe SBS Wirmo.”Puimureiksi” itsensä ristinnyt joukkue pelaa Divarissa nyt seurahistoriansa neljättä kautta, peräkkäin tämä on kolmas kausi. Seuran ensimmäinen visiitti sarjatasolle jäi 2003-04 ranskalaiseksi.

Viime kaudella SBS Wirmo jäi yhdeksänneksi, vain niukasti pudotuspelien ulkopuolelle. Toissa kaudella silloinen sarjatulokas uusi Divari-paikkansa tyylikkäästi sijoittumalla kuudenneksi.

SBS Wirmo on ollut yksi Divarin väriläisistä myös tunnelmallisten kotiotteluidensa vuoksi. Komean HaNi-hallin täyttää ilta toisensa jälkeen äänekäs yleisö, joka tukee SBS Wirmoa viimeiseen asti.

Lauantaina ”Puimurit” eivät voi kuitenkaa nojata kotiyleisöönsä, kun he matkustavat Pirkkalan vapaa-aikakeskukseen Pirkkain vieraaksi. Tässä onkin Pirkkalan katsomolle oiva haaste: näytetään yhdessä lauantaina SBS Wirmolle kannustamisen mallia!

Panosta Pirkkalan lauantai-illassa riittää, sillä molemmat kaukaloon astuvat joukkueet hakevat toistaiseksi kauden avauspisteitään. SBS Wirmo on hävinnyt kauden alusta nyt kaikki kuusi peliään, Pirkat puolestaan neljä. Jomman kumman joukkueen sarakkeessa on siis lauantain jälkeen täytettä (tai sitten molempien, jos päädytään tasapeliin). Selvää kuitenkin on, että tarjolla on varmasti ottelu, jota kumpikaan ei halua hävitä!

Pirkoilla on ollut otteluissa paljon hyvää, mutta muutamat synkät hetket ovat vieneet voittomahdollisuudet. Niin kävi viimeksi Sipoossakin, jossa lopun romahdus sai valmentaja Jani Vatasen ihmettelemään tilannetta julkisesti. Hän sanoi, että jos joku tietää syyn ongelmiin, saa soittaa.

”Vatanen sai sen verran hyvin puheluita, että nyt pitäis pelikirjankin olla kuosissaan”, Pirkkain valmennusryhmäänkin kuuluva hyökkääjä Janne Nousiainen velmuilee SBS Wirmo -pelin alla.

Pirkoilla on ollut Sipoon-reissun jälkeen peleistä kahden viikon tauko, jota on käytetty kuvioiden hiomiseen treeneissä. Nyt kotijoukkue on valmis tuomaan niiden annin esille lauantaina Pirkkalassa.

”Kovaa on menty ja keskitytty siis treeneissäkin tekemään maaleja enemmän kuin kaveri, josko se siirtyisi myös kentälle pelitilanteissa”, Nousiainen kertoo.

SBS Wirmon päävalmentaja Petri Seppinen arvioi, että vaikeasta alkukaudesta huolimatta ”Puimurien” otteet ovat parantuneet, ja viimeisissä neljässä ottelussa mynämäkeläiset ovat tosissaan taistelleet voitosta.

”Maalinteossa meillä on petrattavaa ja lisäksi pienet virheet täytyy saada pois”, Seppinen sanoo.

Lauantain ottelussa Pirkkalassa hän haluaa nähdä joukkueeltaan ennen kaikkea aiempaa parempaa puolustamista.

”Meidän täytyy lähteä puolustuksen kautta. Nyt alkaa olla viimeiset hetket tilkitä oma pää. On selvää, että jos peleissä päästää kahdeksan maalia, ei voi voittaa”, Seppinen summaa.

Tarjolla on varmasti lauantaina näkemisen arvoinen Divari-vääntö, tätä ei kannata jättää väliin!

 

La 17.10.2015 kello 17 Pirkat – SBS Wirmo Pirkkalan vapaa-aikakeskuksessa


Liput: 6 euroa, Pirkkain jäsenet/opiskelijat/eläkeläiset/lapset (7-16-v.) 5 euroa
Kausikortti: 50 euroa

Kommentit on suljettu.