:::: VALIKKO ::::

Pirkkalan Pirkat Ry

  • Jou 20 / 2015
  • Kommentit poissa käytöstä
rantanen_kuljettaa
Edustus, miehet

Jatkoaikatappio kirveli Pirkkoja

LaSB – Pirkat 8-7 ja.

Pirkkalan Pirkkain vuoden viimeisessä Divari-ottelussa vastakkain olivat tämän hetken sarjan kärki ja jumbo, mutta kentällä sitä ei huomannut. Pirkat ahdisti Lammin Salibandyn heidän kotiluolassaan Hakkalassa niin tiukille kuin olla ja voi, mutta lopulta yllätysvoittoa eivät tällä kertaa puoltaneet salibandyjumalatkaan. Pirkat joutui taipumaan lopulta jatkoajalla 8-7 (3-4, 2-1, 2-2, 1-0) ja kaikki tarjolla olleet kaksi pistettä jäivät Lammille.

– Jatkoajalla kun häviää, niin se nakertaa aina huolella. Ei auta kuin lähteä kiipeämään vain lisää ja ruveta pisteitä hakemaan jostain muualta. Ne olisivat olleet tänään aika mukavasti tarjolla, mutta ei oltu niin taitavia, että oltaisi vedetty tolpan oikealle puolelle. Kyllä siinä paikat oli, Pirkkain valmentaja Jani Vatanen tuumaili pelin jälkeen LaSB:n videohaastattelussa.

Hän viittasi ottelun loppuhetkien tapahtumiin, jossa tasatilanteessa Pirkat kolisutteli LaSB:n maalitolppia useampaankin otteeseen. Pallo ei kuitenkaan tällä kertaa löytänyt tietään tolppien väliin asti, vaan peli meni jatkoajalle.

Reilu minuutti ennen ekstra-ajan päättymistä Pirkkain Ristomatti Lummikolle tuomittiin 5 minuutin jäähy väkivaltaisuudesta hänen estettyään polvella LaSB:n pelaajaa, ja ylivoimalla lammilaisten tehomies Heikki Hätönen rusikoi maalin edestä väkisin äkkikuolemaosuman Pirkkain rysään.

Pirkkain tehomiehiä Hakkalassa olivat Jere Rantanen (2+1, kuvassa) ja Janne Nousiainen (1+2). Tehot jakautuivat kuitenkin tasaisesti, sillä pistetilastoihin merkittiin kaikkiaan kahdeksan pelaajan nimet. Rantasen ja Nousiaisen lisäksi verkkoa heiluttivat Jari Laaksonen, Sami Vatanen, Oskari Koivisto ja Juho Vähätalo, jolle osuma oli kauden ensimmäinen.

LaSB:n valmentaja Petri Kemppainen sanoi joukkueensa saaneen lauantaina ennenaikaisen joululahjan.

– Kaverilla oli viimeisellä vitosella 3-4 tolppaa. 60 minuuttia me oltiin aika telineissä. Täytyy sanoa, että Pirkatkin pelasi hyvää peliä. On heilläkin peli mennyt paljon eteenpäin verrattuna siihen, kun heidät viimeksi Pirkkalassa kohtasimme, Kemppainen tuumasi.

Viime kaudella LaSB:ssa pelannut Pirkka-puolustaja Marko Vähätalo sanoi ex-seuransa kameroiden edessä, että Pirkoilla oli paikat ratkaista, mutta tällä kertaa kävi valitettavasti näin.

– Eteenpäin on menty ja tästä on hyvä jatkaa ensi vuoteen. Töitä pitää tehdä. Meidän pelissä on oikeita elementtejä, mutta täytyy saada vielä pari napsua lisää vauhtia. Tässä on vielä monta peliä aikaa, että päästään sinne, minne kuulutaan, Vähätalo summasi.

Pirkat jää nyt pariksi viikoksi joulutauolle, mutta vuodenvaihteen jälkeen arki koittaa jälleen nopeasti. Heti tammikuun alussa edessä on tiukka tuplaviikonloppu, kun ensin lauantaina (2.1.) on edessä vierailu Blue Foxin kotiluolaan ja sunnuntaina (3.1.) Pirkkalaan saapuu ÅIF.

Nyt kuitenkin rauhoitutaan hetkeksi joulun viettoon. Pirkkain edustusjoukkue toivottaa kaikille tasapuolisesti hyvää joulua!

 

Ottelun tilastot: http://floorball.fi/tulokset/#/ottelu/lasb-pirpi/8693/299

Videohaastattelut (LaSB:n tekemät):

 

Ottelun maalikooste:

Kommentit on suljettu.