:::: VALIKKO ::::

Pirkkalan Pirkat Ry

  • Mar 29 / 2015
  • Kommentit poissa käytöstä
patrikainen_pallolla
Edustus, miehet

Kalakukko jäi syömättä

SB Welhot – Pirkat 9-3

Makean ja täydellisen latingin vaatineen lauantaisen SB Vaasa -kotivoiton jälkeen Pirkat hyppäsi sunnuntaina Järvensivun bussiin ja körötteli Savon suuntaan. Kuopiolainen SB Welhot isännöi Pirkkoja ottelussa, jonka pelipaikka oli poikkeuksellisesti naapurikunnassa Siilinjärvellä, ”Pohjois-Savon Pirkkalassa”.

Erinäisten poissaolojen ja lauantaina tulleiden vammojenkin vuoksi Pirkat sai kasaan kolme kentällistä. Pirkat lähti taistelemaan, mutta rankan lauantain ottelun ja matkustamisen rasitukset alkoivat näkymään armotta vierasjoukkueen liikkeessä kentällä. Kun täydellä kokoonpanolla vauhtiin päässyt SB Welhot sai pelinsä rullaamaan, kuopiolaisten kotivoitto kirjattiin lopulta lukemin 9-3 (1-1, 5-0, 3-2).

Pirkoista maaliverkkoa heiluttivat Jere Rantanen, Ristomatti Lummikko ja Juuso Patrikainen (kuvassa).

Ottelun jälkeen molempien joukkueiden valmentajat summasivat ottelua pressitilaisuudessa vellovan mediameren edessä.

– Ensimmäinen 20 minuuttia meni numerollisesti tasaisesti, Welhot ei päässyt karkuun, mutta vähän siinä jo alkoi näkyä, että meiltä alkaa bensa loppua. Toisessa erässä se sitten korostui vielä entisestään ja Welhot sai siihen viisi maalia kaulaan. Sitten tehtiin muutoksia sen verran kuin rosterissa oli varaa ja yritettiin saada vähän takaa-ajoa aikaiseksi, mutta ei saatu, Pirkkain valmentaja Jani Vatanen tuumasi.

– Ensimmäinen 20 minuuttia oli meiltä viikonlopun heikoin erä. Pirkkain paremmalla viimeistelyllä olisi voitu olla sen jälkeen takamatkalla. Toisessa erässä painotettiin, että hyökkäyspään pallollisessa pelissä pitää tapahtua enemmän asioita ja saadaan sitä kautta vastustajaa väsymään. Suhteellisen hyvin onnistuttiin ja päästiin viemään peliä, SB Welhojen käskijä Jani Lipsanen summasi.

Pirkat jää nyt kolmen viikon pelitauolle, kun Divarissa huilataan muiden pääsarjojen tapaan joulukuussa todenteolla Tampereella pelattavien naisten MM-kisojen vuoksi. Seuraava ottelu Pirkoilla on 19.12. Lammilla.

 

Ottelun tilastot: http://floorball.fi/tulokset/#/ottelu/sb-welhot-pirpi/8688/299

 

Jutun kuva: Topi Naskali/Salibandyliiga

Kommentit on suljettu.