:::: VALIKKO ::::

Pirkkalan Pirkat Ry

  • Mar 14 / 2015
  • Kommentit poissa käytöstä
Lummikko_Ristomatti
Edustus, miehet

Karhuilla peijaiset Pirkkalassa

Pirkat – Karhut 3-11

Pirkkain miesten edustusjoukkue sai perjantai-iltana Pirkkalaan vieraaksi  porilaisen FBT Karhut Unitedin. Divarissa eniten maaleja tehnyt Karhut teki tehokkaan visiitin ja poistui sarjapisteet taskussaan 3-11 (2-6, 1-2, 0-3) -voiton myötä.

Pirkat aloitti hyvin, kun Oskari Koivisto ja Jussi Pietilä iskivät vuoronperään toistensa syötöistä. Nopeasti tullut 2-0-johto hupeni kuitenkin yhtä nopeasti, ja vauhtiin päästyään Karhut mätti ensimmäiselle erätauolle mentäessä taululle selvät johtolukemat. Pirkat ei tästä toipunut koko iltana, vaan numerot repesivät lopulta kaksinumeroisiksi.

– Ekat kymmenen minuuttia pelattiin hyvin, siinä jatkettiin siitä, mihin on jääty treeneissä. Sitten tapahtui jotain toisella kympillä. Ehkä tuli vähän hyvän olon tunne ja vastustaja käytti sen hyväkseen. Karhut viimeisteli hyvin, kun puolustuksessa vähän uinuttiin, Ristomatti Lummikko (kuvassa) sanoi Pirkat-TV:n haastattelussa.

– Kahdessa erässä ei saatu sitten kirittyä. Olihan meillä paikkoja, mutta kolmella tehdyllä maalilla harvoin voitetaan, Lummikko jatkoi.

Pirkat saa nopean paikan kasvojenpesuun kotikentällä, kun jo huomenna sunnuntaina Pirkat jatkaa Divari-urakkaansa Limingan Niittomiehiä vastaan. Ottelu alkaa Pirkkalan vapaa-aikakeskuksessa kello 15.00 Jaossa on jälleen tärkeät Divarin sarjapisteet. Otteluun on kaikille Pirkkalan Pirkkain jäsenille vapaa pääsy jäsenkorttia näyttämällä.

 

Ottelun tilastot: http://floorball.fi/tulokset/#/ottelu/pirpi-karhut/8659/299

Ottelun maalikooste: https://youtu.be/kBWPgt46yj0

Ristomatti Lummikko Pirkat-TV:n haastattelussa: https://www.youtube.com/watch?v=4pE2iIUcjuM

Topi Naskalin valokuvat ottelusta: https://www.flickr.com/photos/salibandyliiga/albums/72157660387380038

Karhujen otteluraportti: http://www.fbtkarhut.fi/edustus/artikkeli.asp?id=470

Kommentit on suljettu.