:::: VALIKKO ::::

Pirkkalan Pirkat Ry

  • Hel 17 / 2016
  • Kommentit poissa käytöstä
Pirkkalan_Pirkat_SB
Edustus, miehet

Karhujen kotipesästä ei tuomisia

Karhut – Pirkat 11-4

Pirkkain keskiviikkoinen vierailu Poriin ei tuonut pirkkalalaisjoukkueelle lisäpisteitä Divarissa. Isäntäjoukkue FBT Karhut United piti pisteet aikanaan Vares-leffassakin vilahtaneella Porin Urheilutalolla maalein 11-4 (1-2, 5-1, 5-1).

Ottelu keikahti Karhujen eduksi ottelun puolivälin jälkeen. Siihen asti joukkueet etenivät tasatahtiin, jopa niin, että Pirkat johti peliä kolmeen otteeseen.

Eipä se eka eräkään niin ihmeellistä ollut pelillisesti, vaikka se voitettiinkin. Keskimmäiselle pätkälle tiedettiin kaverin parantavan, niinhän siinä kävikin, ja oma pallollinen pelaaminen katosi melkein olemattomiin. Kolmosen alku taas kelvollista, mutta ”pelimiesten kymppi” on meille liian hapanta maitoa, Pirkkain valmentaja Jani Vatanen kommentoi.

- Eiköhän siinä niin käy, että ensin loppuu jalat, sitten pää ja lopulta ei toimi sitten kädetkään. Karhuille kunnia, saivat vietyä peliänsä eteenpäin, ja selvisivät lyhyistä heikoista hetkistään laastareilla, Vatanen jatkoi.

Pirkkain kaikki maalit merkittiin Porissa eri miehille. Osumat syntyivät Janne Nousiaisen, Juho Vähätalon, Sakari Niemisen ja Ristomatti Lummikon tekeminä.

Divarin pistepörssin top-5:een mahtuvat Karhujen tehomiehet Benjamin Lepola, Juha Tikka ja Saku Lahtinen juhlivat tässäkin ottelussa: Lepolan pisteet 3+0, Tikan 1+3 ja Lahtisen 2+1. Lisäksi Rami Prokki (0+4) passasi itsensä sarjan syöttöpörssin kärkeen.

Karhut on menossa kovaa vauhtia Divarin pudotuspeleihin ja taistelee jopa kotiedusta niihin.

Sekä Karhut että Pirkat ovat Divari-nousijoita täksi kaudeksi. Niiden lisäksi kolmas sarjatulokas oli KeLy.Loppujen lopuksi käy niin, että Karhut on porukasta ainoa, joka onnistuu myös sarjapaikkansa uusimaan: Pirkkain ja KeLyn tie vie ensi kaudeksi takaisin 2. divisioonaan.

Pirkkain kohtalo sinetöityi jo viikonloppuna. KeLyn kellot löivät lopullisesti keskiviikkona, kun Erä Akatemian tasapelin myötä piste-ero viivaan venähti tavoittamattomaksi.

Viikonloppuna Pirkat matkaa pohjoiseen kohtaamaan juuri KeLyn sunnuntaina sekä sitä ennen lauantaina Limingan Niittomiehet.

 

Ottelun tilastot: http://floorball.fi/tulokset/#/ottelu/karhut-pirpi/8759/299

Kommentit on suljettu.