:::: VALIKKO ::::

Pirkkalan Pirkat Ry

  • Mar 13 / 2015
  • Kommentit poissa käytöstä
Pirkkalan Pirkat logo
Edustus, miehet

Ennakko: Karhunkaatoa perjantain ratoksi

Pirkat – Karhut pe 13.11. kello 18.30

Pirkkalan Pirkat saa perjantai-illan kunniaksi vieraaksi toisen Divarin nousijajoukkueen, kun porilainen Karhut tepastelee Pirkkalan vapaa-aikakeskukseen. Torstaina uutisoitiin, että Suomessa on kaadettu tänä syksynä 122 karhua. Vaikka metsästyskausi onkin jo ohi, Pirkat lähtee laillisesti ja luvallisesti hakemaan karhunkaatoa myös perjantain kotipelistään.

Kun kliseisin ja ilmeisin klisee on käytetty, ja otsikko sitä myötä lunastettu, voidaan ennakkojuttua jatkaa eteenpäin hyvillä mielin. Kuten tuli jo todettua, Karhut on Pirkkain tapaan nousija tämän vuoden Divarissa. Porilaisessa salibandyssa on vuosien varrella kuohunut ja kiehunut ja Satakunnan pääkaupungista on tullut niin SBS Poria, FBT Poria kuin Porin Salibandykarhujakin, mutta nyt  tilanne näyttää vakiintuneen sikäli, että kaupungin lippulaivana Suomen sählytyrskyissä seilaa seura viralliselta nimeltään FBT Karhut United, kutsumanimeltään siis Karhut.

Porilaiset ovat aloittaneet kauden varsin hyvin, sillä joukkue majailee tällä hetkellä taulukossa viidennellä sijalla. Tähän asti 10 ottelustaan Karhut on raapinut 13 pistettä. Joukkueen riveistä tulee myös Divarin maalipörssin tämän hetken kärki, sillä Benjamin Lepola on pussittanut jo 15 nyyttiä. Lepola on myös koko sarjan pistepörssin kärjessä tällä hetkellä tasapistein (23) Steelersin Ville Lastikan kanssa.

Sekä Pirkoilla että Karhuilla on voitot alla, sillä viime viikonloppuna kumpainenkin kaatoi Loviisan Torin – Pirkat lauantaina vieraissa ja Karhut sunnuntaina Porissa. Voitto oli Pirkoille kauden ensimmäinen, ja kun pistetili on nyt saatu auki, sitä lähdetään uudella innolla kartuttamaan vain lisää viikonlopun kotiotteluihin.

Pirkkain terveystilanne on hyvä, eikä muitakaan esteitä juuri ole, joten joukkue saa jalkeille jälleen täyden kokoonpanoon taistelemaan pisteistä. Pirkkain parhaita pistemiehiä ovat alkukauden otteluissa olleet Ristomatti Lummikko, Janne Nousiainen ja Jere Rantanen – kullakin yhdeksän pinnaa.

Pirkkain valtti on kuitenkin tasaisuus, kuten se oli viime lauantainakin Loviisan kaadossa, jolloin kaikki kentälliset pääsivät iskemään useamman maalin.

Tarjolla on Divari-kauden ainoa arki-illan kotiottelu Pirkkalassa, ja luvassa on varmasti hyvä ja jännittävä taisto sarjapisteistä. Tule siis ihmeessä päästämään vapaalle työviikon päätteeksi ja nauttimaan lehtereille vauhdikkaasta salibandysta!

 

Pirkat – Karhut Pirkkalan vapaa-aikakeskuksessa pe 13.11. kello 18.30. Liput: 6 euroa / 5 euroa (Pirkkain jäsenet, opiskelijat, eläkeläiset, lapset 7-16-v.). Lapset alle 7-v. ilmaiseksi.

Tervetuloa!

Kommentit on suljettu.