:::: VALIKKO ::::

Pirkkalan Pirkat Ry

  • Syy 27 / 2015
  • Kommentit poissa käytöstä
Varuhin_Joona
Edustus, miehet

LaSB oli terävämpi

Pirkat – LaSB 3-8

Pirkkain kotiavaus lauantaina Pirkkalan vapaa-aikakeskuksessa kääntyi. Vahvasti Divarin aloittanut Lammin Salibandy jatkoi pisteputkeaan voittamalla pelin 8-3 (1-0, 4-1, 3-2). Yleisöä Pirkkalan vapaa-aikakeskuksen lehtereillä oli 161.

Pirkkain kohtaloksi koitui toinen erä ja etenkin sen alku, jossa LaSB karkasi reilussa seitsemässä minuutissa 4-0-johtoon. Janne Nousiainen iski kavennuksen, mutta senkin LaSB kuittasi heti seuraavassa vaihdossa.

Kolmannessa erässä Pirkkain kavennusosumista vastasivat Joona Varuhin (kuvassa) ja Niilo Hautala.

LaSB:n tehonyrkki oli joukkueen ykkösketju. Liigassakin rutinoitunut Heikki Hätönen iski hattutempun, ja hänen laiturinsa Tino Nivala (1+2) ja Roope Kainulainen (1+2) säestivät rinnalla.

Pirkkain ongelmat kiteytyivät maalineduspelaamiseen. LaSB pääsi iskemään ison osan maaleista niin sanotulta ”sota-alueelta”.

”Ensimmäinen kotipeli ja pientä jännitystä oli ehkä ilmassa. LaSB on kuitenkin Divarin vahvimpia joukkueita ja oli tiedossa, että se tulee kovaa. Ei oltu ehkä ihan valmiita siinä alussa”, Joona Varuhin kommentoi Pirkat-TV:n haastattelussa.

”Loppua kohti saatiin itsekin enemmän paikkoja, kun nostettiin karvausta. Olisi vaan pitänyt naulata niistä paremmin. Itselläkin oli monta paikkaa, mutta vedin joko suoraan päin molaria tai ohi”, Varuhin jatkoi.

K-Rauta-mitalit jakautuivat kaikki LaSB:n pelaajille: kultaa Heikki Hätönen, hopeaa Tino Nivala ja pronssia Ilari Nykänen. Pirkkain nälkäisimpänä pelaajana palkittiin Joona Varuhin.

Heti sunnuntaina Pirkat jatkaa Divari-taistojaan kotikentällä, kun Pirkkalan vapaa-aikakeskukselle saapuu KeLy kello 17 alkavaan otteluun. Millä eväillä tulos on KeLy-ottelusta Pirkoille parempi?

”Pelivalmiuden pitää olla paljon parempi ja tahtoa täytyy löytyä enemmän”, Varuhin linjasi.

 

Ottelun tilastot: http://floorball.fi/tulokset/#/ottelu/pirpi-lasb/8604/299

Joona Varuhin Pirkat-TV:n haastattelussa: https://www.youtube.com/watch?v=rGvT0BjYkVs

Topi Naskalin valokuvat ottelusta: https://www.flickr.com/photos/salibandyliiga/sets/72157658714287290

LaSB:n näkemys ottelusta: http://www.lamminsalibandy.net/uutiset.html?19196

Kommentit on suljettu.