:::: VALIKKO ::::

Pirkkalan Pirkat Ry

  • Lok 25 / 2015
  • Kommentit poissa käytöstä
Pirkkalan Pirkat logo
Edustus, naiset

Matkailu avartaa lokakuussa

Kohti kauden ensimmäistä tuplapeliviikonloppua #pirkkasirkus pääsi lähtemään aurinkoisena lokakuun lauantaina ja suunnaksi asettui kalakukoista ja Puijon mäkitornistaan tunnetuksi tullut Kuopio. Vastustajaksi asettui jo viime kauden nousukarsinnoista tutut welhottaret. Joukkue lähti viikonlopun maantievaelluksellensa ilman junioripelaajiansa, jotka pelaavat samaan aikaan B-junioreiden SM-sarjaa muualla suomenniemeä.

Kun pelikello vihdoin kilahti niin kaikista otteista näkyi, että kotijoukkue SB Welhot oli tullut parketille heti ensimmäisestä vaihdosta lähtien mielessään revanssi kevään karsintapeleistä. #pirkkasirkus kun taasen oli ensimmäisen erän kaksinkappailuissa sen verran perässä, että joukkueen oli tuijotettava tulostaululle hieman nyrpeästi kun erätauolle tanssittiin kotijoukkueen selkeässä 3-1 johdossa. Reetta Manninen vastasi vierasjoukkueen ainokaisesta osumasta erän lopulla vaikka paikkoja useampaankin olisi ollut niin vaikea sitä palloa on survoa maalivahdin rinnasta läpi.

Toisessa erässä welhottaret jatkoi vahvaa hurmospeliään ja onnistui kierittämään erän ainokaisen ja ainoastaan Tuijan hyvä torjuntavire piti numerot kohtuullisina kun #pirkkasirkus poistui toiselle erätauolle.

Kolmanteen erään lähdettiin uusilla valmennuksen teeseillä ja #pirkkasirkus vihdoin näytti joukkueelta, joka oli tullut kalakukkokaupunkiin pistepotti mielessään. Kuitenkin kotijoukkue iski taululle 5-1 maalin ennenkuin kaikki palat loksahtivat pelissä lopulliseti kohdalleen. Vajaassa minuutissa welhottarien maalista #pirkkasirkus oli kirinyt jo kahden maalin päähän Jessica Lindroosin toimittaessa pallon kahdesti verkon perukoille. Koko loppuerä pelattiin yhtä maalia ja oli vain ajan kysymys koska #pirkkasirkus saisi lisää täpliä tulostauluun.

Kolmannen erän puolivälissä valmennus otti aikalisan ja Viivin johtama viisikko tasoitti pelin vajaassa minuutissa Jessican iskiessä kolmannen ja neljännen maalinsa ottelussa (onnittelut hattutempusta). Viivi Virtanen toimi näissä kummassakin maalissa kapellimestarina. #pirkkasirkuksen johtomaalia saatiin sitten odottaa erän loppupuolelle kun Reetta sivalsi ylivoimalla upeasta Viivin syötöstä pallon vastustamattomasti verkon perukoille. Upea viimeinen erä sai kuitenkin hieman harmittavan lopun kun welhottarien onnistui raapia 26-reikäinen valkoinen peliväline maaliin 40 sekuntia ennen erän päätössummeria. Tämä tiesi, että edessä olisi #pirkkasirkuksen ensimmäinen 1.divisioonan jatkoaika. Päätettiin yhdessä jatkaa samalla rohkealla pelitavalla millä oltiin tultu mukaan otteluun ja peliä painettiin vaihto vaihdon jälkeen kotijoukkueen päätyyn, mutta kun peliä ei omista paikoista hyödynnetä niin vastustaja aika usein rokottaa. Niin kävi tälläkin kertaa kun welhottarettarien onnistui toimittaa pallo maaliin #pirkkasirkuksen pienen epäonnen kautta.

Vaikka pisteet tällä kertaa jäivätkin tuota tulitikkulaatikkoa kotikenttänään pitäville welhottarille niin tyytyväinen saa olla tuosta erinomaisesta ryhtiliikkeestä, joka saatiin aikaiseksi kolmanteen erään. Nyt ei muutakuin tsikkeniä poskeen ja kohti Oulua, jossa huomenna vastaan asettuu pohjoisen pariisissa sarjaa johtava SSRA.

 

Tilastot: http://floorball.fi/tulokset/#/ottelu/sb-welhot-pirpi/4823/

Kommentit on suljettu.