:::: VALIKKO ::::

Pirkkalan Pirkat Ry

  • Maa 20 / 2018
  • Kommentit poissa käytöstä
artikkelikuva
Yleinen

Miehet pelaavat lohkovoitosta

artikkelikuva

Pirkkalan Pirkat ei jättänyt salibandyn miesten 2. divisioonan Sisä-Suomen lohkon välierissä mitään epäselväksi, vaan rynni tamperelaisen paikallisvastustajansa Soittorasian yli suoraan kahdessa ottelussa.

Avausottelussa Pirkkalassa torstaina 15.3. Pirkat oli Rasiaa parempi lukemin 11–6, ja lauantaina 17.3. toisessa ottelussa Hervannassa voitto kirjattiin Pirkoille 7–3.

Tulos tiesi Pirkoille paikkaa Sisä-Suomen lohkon loppuotteluihin.

”Nyt ollaankin mielestäni hyvin valmiita kohtaamaan toistaiseksi Sisä-Suomen tämän kauden paras ja tasapainoisin joukkue RSS Panthers. Se on pelannut tasaisesti ja laajalla materiaalilla koko kauden sekä ihailtavasti omaan pelityyliin ja laatuun luottaen. Meillä peli on alkanut osua kohdalleen vasta hieman myöhemmin keväällä, joten lähtökohdat ottelusarjalle ovat todella tasaiset. Pienet asiat tulevat lopulta ratkaisemaan Divari-karsintoihin menijän. On hienoa pelata hyvää joukkuetta vastaan ja me tullaan nauttimaan näistä peleistä täysillä loppuun asti. Riihimäellä tulee olemaan torstaina varmasti tupa täynnä. Toivottavasti saadaan sama aikaiseksi lauantaina myös Pirkkalaan!”, Pirkkain päävalmentaja Petri Järvenpää sanoo.

Sisä-Suomen lohkon finaalit RSS Panthers-Pirkat pelataan seuraavalla aikataululla:

To 22.3. klo 18.30 Riihimäen urheilutalo
La 24.3. klo 16.00 Pirkkalan vapaa-aikakeskus
Su 25.3. klo 18.30 Riihimäen urheilutalo (tarvittaessa)

Kuva: Topi Naskali

 

Kommentit on suljettu.