:::: VALIKKO ::::

Pirkkalan Pirkat Ry

  • Lok 17 / 2015
  • Kommentit poissa käytöstä
pirkat_miehet
Edustus, miehet

Nollakerholaisten kamppailu kääntyi Wirmolle

Pirkat – SBS Wirmo 6-8

Lauantai-iltaan molemmat joukkueet olivat ladanneet paljon odotuksia, kun Pirkat sai vieraakseen Pirkkalaan niin ikään toistaiseksi kaikki kauden ottelunsa hävinneen SBS Wirmon Mynämäeltä. Yleisölle tarjoiltiinkin jälleen vaiherikas, tasainen ja viihdyttävä Divari-ottelu, jonka päätteeksi kauden avauspisteet lähtivät valitettavasti vierasjoukkueen bussin matkaan. Ottelu kääntyi Wirmon eduksi lopulta 6-8 (2-0, 3-5, 1-3).

Peli lähti Pirkkain osalta hyvin käyntiin. Nälkäinen kotijoukkue iski avauserässä kaksi maalia ja pääsi johdossa tauolle.

Toisessa erässä yleisöä viihdytettiin sitten maalikimaralla, kun jo ennen ottelun puoltaväliä nähtiin peräti kuusi osumaa. Pirkat käväisi jo 4-1-johdossa, mutta valitettavasti sen jälkeen vaakakuppi kallistui SBS Wirmolle ja muutama minuutti ennen toista erätaukoa mynämäkeläiset sutivat itsensä tasatilanteessa toiselle tauolle.

Kolmanteen erään oli pedattu siis kaikki jännitysnäytelmän ainekset. Pirkat sai hyvin luotua tilanteita, mutta välillä tolpatkin pelastivat SBS Wirmon, eikä kaivattua johtomaalia syntynyt. Sitten kävi juuri niin, kuten usein palloilussa tuppaa käymään: kun et tee itse, niin vastustaja tekee. SBS Wirmo ei tyytynytkään yhteen, vaan tekaisi kolmen maalin kaulan, ennen kuin Pirkat otti aikalisän, veti maalivahdin pois ja aloitti loppukirin.

Lopussa Pirkat sai luotua kunnon paineen mynämäkeläisten päätyyn ja yhden kavennusmaalin, mutta valitettavasti aika loppui kesken. Näin ollen pisteet lähtivät harmillisella tavalla SBS Wirmon matkaan ja Pirkat jatkaa toistaiseksi nollakerhossa.

Pirkkain onnistujat pisteiden valossa löytyivät kakkosketjusta. Antti Jaakkonen iski kaksi maalia, Janne Nousiainen (1+2) ja Niilo Hautala (1+2) säestivät kolmella pisteellä.

K-Rautamitaleista kultainen meni SBS Wirmon Mikko Heikkilälle, hopeinen Pirkkain Jaakkoselle ja pronssinen SBS Wirmon Niko Vahteralle. Daddy’s Diner Pirkkalan lahjoittama nälkäisimmän pelaajan palkinto meni Pirkoista Joona Varuhinille.

SBS Wirmon maalivahti Aleksi Vainio jäi tällä kertaa ilman palkintoraadin huomiota, mutta mies pelasi aivan uskomattoman ottelun. Hän torjui yksistään kolmannessa erässä peräti 20 kertaa (yhteensä ottelussa 39), ja joukkoon mahtui useampi ns. gamesaver. Kaiken lisäksi Vainio nappasi heitollaan syöttöpisteen yhteen mynämäkeläisten maaliin.

Pirkat jatkaa Divarin koitoksiaan ensi viikonloppuna kahdella ottelulla, kun ensin lauantaina vieraaksi Pirkkalaan saapuu sarjakärki Blue Fox kello 14 alkavaan otteluun, ja sunnuntaina Pirkat tekee päiväretken Hämeenlinnaan Steelersin kotiluolaan niin ikään varhaiseen (kello 13.30) peliin. Tarjolla on siis jälleen kahden ottelun verran kosolti haastetta, mutta niiden takiahan tätä touhua tehdään! Katseet siis eteenpäin.

 

Ottelun tilastot: http://floorball.fi/tulokset/#/ottelu/pirpi-sbs-wirmo/8636/299?id=2835&name=PirPi

 

Jussi Pietilän kommentit Pirkat-TV:ssä:

Kommentit on suljettu.