:::: VALIKKO ::::

Pirkkalan Pirkat Ry

  • Hel 29 / 2016
  • Kommentit poissa käytöstä
Lummikko_Ristomatti
Edustus, miehet

Päätöskierroksella hävittiin SB Vaasalle

SB Vaasa – Pirkat 14-6

Pirkat kävi päättämässä Divari-kautensa lauantaina Vaasan naapurikunnan Mustasaaressa sijaitsevassa Botniahallissa. Marraskuussa shokeeraavaan tappion Pirkkalassa kokenut SB Vaasa maksoi nyt kalavelat takaisin, ja pohjalaisten voittolukemat kirjattiin 14-6 (3-0, 5-4, 6-2).

Voitolla SB Vaasa varmisti kotiedun Divarin puolivälieriin, joissa se vastaansa paikallisvastustaja Blue Foxin. Pirkkain kohtalo oli tiedossa jo ennen tätä ottelua: sarjassa viimeinen sija ja putoaminen 2. divisioonaan.

Päätöskierroksen maalijuhlissa Pirkoista tehokkain oli Ristomatti Lummikko (kuvassa), joka kokosi tehot 2+2. Myös koko kauden ajalta joukkueen sisäisen pistepörssin voittanut Jere Rantanen (1+2) oli pelipäällä.

Heidän lisäkseen Vaasan verkkoa venyttivät Janne Nousiainen, Antti Jaakkonen ja Samuel Lahtinen, joka valtakunnanjulkisuuttakin saaneen avausmaalinsa lisäksi sai nyt tililleen tältä kaudelta myös toisen Divari-osuman!

SB Vaasasta mainittakoon Eetu Sariola, joka iski ottelussa neljä maalia.

Tämän ottelun myötä Pirkkain kausi päättyy ja ensi kaudella pelataan sitten siis 2. divaria. Kiitokset tasapuolisesti kaikille tästä kaudesta, tavataan taas ensi syksynä!

 

Ottelun tilastot: http://floorball.fi/tulokset/#/ottelu/sb-vaasa-pirpi/8826/299?id=2835&name=PirPi

SB Vaasan raportti: http://sbvaasa.fi/m1-uutiset/item/1748-m1-pirkat-voitto-varmisti-kotiedun-blue-fox-vastaan-playoffeissa.html

Kommentit on suljettu.