:::: VALIKKO ::::

Pirkkalan Pirkat Ry

  • Tam 31 / 2016
  • Kommentit poissa käytöstä
Lahtinen_Samuel
Edustus, miehet

Pirkat ja Steelers mättivät maaleja

Pirkat – Steelers 8-12

Pirkkalan Pirkat isännöi sunnuntain Divari-ottelussa Hämeenlinnan Steelersia. Loppulukemat kirjattiin vieraiden eduksi 8-12 (2-3, 3-5, 3-4).

LähiTapiola Pirkanmaan tarjoamaan otteluun saapui Pirkkain kauden ennätysyleisö (183 katsojaa), joka sai nähtäväkseen maali- ja tapahtumarikkaan ottelun, jossa isäntäjoukkue Pirkat pisti hienosti hanttiin sarjakakkoselle Steelersille.

Steelers oli kuitenkin sen verran terävämpi ratkaisuhetkillä, että pisteet lähtivät Hämeenlinnaan. Pahiten Pirkkoja kuritti Iiro Nurminen (2+2).

– Ihan ok tehtiin maaleja, mutta sitten oman pään peli taas oli aika kamalaa, kuten luvutkin kertovat. Tehtiin hirveä määrä vääriä valintoja. Paketti ei oikein pysynyt kasassa, Pirkkain hyökkääjä Samuel Lahtinen pohti Pirkat-TV:n haastattelussa (katsottavissa alta).

Lahtinen kirjattiin uutena maalintekijänimenä Divarin historiankirjoihin, kun hän iski ensimmäisessä erässä Pirkkain toisen maalin. Pallo lähti talteen muistoksi uran ensimmäisestä osumasta tällä tasolla.

– Kyllähän se korkea aika oli tehdä jo tässä vaiheessa, muuten olisi ruvennut eläkeikä tulemaan vastaan. Mutta ei se muuten lohduta tällaisen pelin jälkeen, kun katsoo lukemia, nelikymppinen Lahtinen veisteli.

Pirkkain tehokkain oli puolustajan paikalta pisteet 1+2 kerännyt Marko Vähätalo.

Kahden pisteen miehet olivat Ristomatti Lummikko (2+0), Juuso Patrikainen (0+2), Jussi Pietilä (1+1) ja Jere Rantanen (0+2). Heistä Pietilä palkittiin pronssisella K-Rauta-mitalilla, Patrikainen LähiTapiolan vakuuttavimpana pelaajana ja Varuhin puolestaan Ninan Keittiön nälkäisimpänä pelaajana.

Se on myös todettava, että vaikka Pirkkain verkko pöllysi 12 kertaa, maalivahti Aki Hänninen otti pari todella makoisaa torjuntaa kiinni ja oli muutenkin mies paikallaan.

Pirkat huilaa nyt pari viikkoa ennen Divarin tiukkaa viiden ottelun loppurutista. Seuraava ottelu on kotikentällä lauantaina 13.2. kello 17 Loviisan Toria vastaan. Se on myös Pirkkain kauden viimeinen kotipeli! Ystävänpäivänaaton kunniaksi Pirkat tarjoaa kyseiseen otteluun kaksi lippua yhden hinnalla, eli kaverin saa mukaan samaan rahaan. Tervetuloa myös silloin!

 

Ottelun tilastot: http://floorball.fi/tulokset/#/ottelu/pirpi-steelers/8738/299

Samuel Lahtinen Pirkat-TV:n haastattelussa:

Maalikooste:

Kommentit on suljettu.