:::: VALIKKO ::::

Pirkkalan Pirkat Ry

  • Hel 22 / 2016
  • Kommentit poissa käytöstä
antti_jaakkonen
Edustus, miehet

Pirkat jäi jalkoihin Limingassa

LNM – Pirkat 12-5

Pirkat matkusti lauantaina läpi Suomen Liminkaan, jossa paikallisen liikuntahallin ”vihreällä veralla” eli pirteän värisellä mattoalustalla isäntänä toimi paikallinen Niittomiehet. Tässä Saturday Night Livessä yleisölle tarjottiin varmasti parempaa viihdettä kuin siinä televisiosta tulevassa, Pirkkain kannalta valitettavasti liminkalaiset viihtyivät tällä kertaa pirkkalalaisia paremmin. Divarin pisteet jäivät LNM:lle ottelusta maalein 12–5 (3–1, 7–1, 2–3)12–5 (3–1, 7–1, 2–3).

Niittomiesten hyökkääjälle Tommi Visurille osui melkoinen suonenveto, sillä kaveri paukutteli ottelun kahdessa ensimmäisessä erässä yhteensä kuusi maalia, kun niitä oli syntynyt ennen tätä koko kaudella samainen määrä (6).

Tasaisella vauhdilla Visurilla olisi siis ollut mahdollisuus saavuttaa Divarin yhden ottelun maaliennätys, joka on yhdeksän (9) maalia ja yhä edelleen Pirkkain yhteistyökumppanin TeeKoo-Auton yrittäjän Toni Katajiston nimissä (ottelusta Nokian KrP-Nibacos 4.3.2007, lopputulos 17-5).

Olisiko sitten toisella erätauolla LNM-kopissa googleteltu Divarin historiatilastot läpi ja se sitten kipsasi tilanteen kolmannessa erässä? Mene ja tiedä. Joka tapauksessa hieno suoritus Visurilta!

Pirkkain viidellä maalilla oli jokaisella oma tekijänsä: Juho Laurila, Jere Rantanen, Valtteri Ikävalko, Antti Jaakkonen (kuvassa) ja Ristomatti Lummikko. Joona Varuhin keräsi kaksi syöttöpistettä.

Nostetaan esille vielä Pirkkoja ja etenkin yhtä pelaajaa koskevat kauniit sanat, jotka Niittomiesten ottelureportteri oli kirjoittanut seuran Facebook-raporttiin:

”Kaikki kunnia kuitenkin Pirkkalan Pirkoillekin. Kausi on varmasti ollut vaikea eikä tänäänkään helppoa ollut. Jätkät taisteli kuitenkin kropastaan kaiken minkä voi ja varmasti rankkoja reissuja ollut. Hyökkääjä Antti Jaakkosen asenteesta saisi moni juniori ottaa mallia, kaveri painoi koko ottelun niin kuin se olisi ollut viimeinen matsi… ja siltä se välillä näyttikin. Jaakkonen saikin duunistaan palkinnoksi maalin kolmannessa erässä.”

 

Ottelun tilastot: http://floorball.fi/tulokset/#/ottelu/lnm-pirpi/8814/299?id=2544&name=LNM

Ottelun maalikooste (LNM:n tekemä):

 

Kommentit on suljettu.