:::: VALIKKO ::::

Pirkkalan Pirkat Ry

  • Lok 02 / 2015
  • Kommentit poissa käytöstä
pietila
Edustus, miehet

Pirkat pistejahtiin Sipooseen

Pirkat lähtee seuraavaksi hakemaan miesten Divari-kauden avauspisteitä lauantaina Sipoosta, jossa pirkkalalaisia isännöi pitkän linjan divariporukka Ådalens Idrottsförening eli lyhyemmin ÅIF. Ottelu vihelletään käyntiin lauantaina 3.10. kello 18.00.

Omassa Sipoo Areenassaan vieraansa vastaanottava ÅIF on toistaiseksi ehtinyt pelata tällä kaudella vasta yhden sarjapelin, joten sen perusteella joukkueen iskukyvystä on vaikea vetää valtavan pitkälle meneviä johtopäätöksiä. Sarja-avauksessaan ÅIF pelasi Hämeenlinnassa 5-5-tasapelin Steelersin kanssa (tilastot), joten Pirkat-ottelu on sipoolaisille myös tämän kauden kotiavaus.

ÅIF vastasi yhdestä koko Divarin kesän kovimmasta kaappauksesta, kun se nappasi sarjasta pudonneesta keravalaisesta Blackbirdsistä riveihinsä tehokaksikon Mikko Piippo ja Jyri Laine. Piipon uran saldo ennen tätä kautta Divarissa on 127 ottelussa 88+175=263 pistettä, Laine puolestaan on iskenyt ennen tätä kautta 108 ottelussa pisteet 213+59=272. Ei liene yllätys, että tämä tutkapari oli asialla muun muassa kauden avausottelussa Hämeenlinnassa ratkaisuhetkillä, kun ÅIF tasoitti pelin toiseksi viimeisellä minuutilla.

Vaikka suuren yleisön silmissä ÅIF on ehkä jäänyt vähän pääkaupunkiseudun isompien seurojen varjoon, se on onnistunut kaapimaan Divarissa myös menestystä. Kirkkaimpana kruununa sipoolaisten seurasaagassa on toistaiseksi kevät 2013, jolloin ÅIF selvitti tiensä aina liigakarsintaan asti. Tuolloin pääsarjapaikkaansa puolustanut Joensuun Josba oli kuitenkin parempi otteluvoitoin 3-1. Tällä kaudellahan sitten Josba pelaa niin ikään Divaria.

Pirkat lähtee Sipooseen kolmen ottelun tappiot niskassaan. Kauden alku on mennyt vähän uuden sarjatason oppirahoja maksellessa, vaikka kaikissa otteluissa on ollut omat hyvät hetkensä. Pirkat onkin nälkäisenä valmis antamaan kaikkensa Sipoo Areenassa ja jahtaamaan kauden avauspisteitään ÅIF:n kustannuksella. Lauantain ottelun jälkeen edessä onkin parin viikon tauko, sillä seuraavan kerran Pirkat on tulessa kotikaukalossaan lauantaina 17.10. SBS Wirmoa vastaan. Voitto alla olisikin hyvä lähteä pienelle breikille, mutta ÅIF on varmasti asiasta eri mieltä. Edessä onkin takuulla mielenkiintoinen lauantai-illan vääntö Divarin sarjapisteitä!

Ottelun etenemistä voit seurata täältä pelin alettua: http://floorball.fi/tulokset/#/ottelu/aif-pirpi/8619/299?id=3613&name=%C3%85IF

ÅIF – Pirkat 3.10. kello 18.00 Sipoo Areenassa

Kommentit on suljettu.