:::: VALIKKO ::::

Pirkkalan Pirkat Ry

  • Syy 20 / 2015
  • Kommentit poissa käytöstä
Valkeejärvi_Tatu
Edustus, miehet

Pirkat taipui niukasti Tapanilassa

Erä Akatemia – Pirkat 7-6

Sarjanousija Pirkkalan Pirkat aloitti Divari-taipaleensa sunnuntai-iltana ennakkoluulottomalla esityksellä Helsingin Tapanilassa, vaikka sarjapisteitä ei valitettavasti matkaan saatukaan. Erä Akatemia ja Pirkat iskivät maaleja vuorotahtiin, mutta ottelu kääntyi lopulta ”Akateemikkojen” niukkaan kotivoittoon 7-6 (2-3, 3-1, 2-2). (Ottelun tilastot: http://floorball.fi/tulokset/#/ottelu/era-akatemia-pirpi/8601/299).

Valmentaja Jani Vatasen mukaan ottelun aloitus oli jopa parempi kuin hän uskalsi odottaa.

”Joukkueesta suurimmalle osalle tämä oli ensimmäinen peli tätä sarjaa ja osalle ensimmäinen miesten peli. Pisteet olivat jaossa koko 60 minuuttia, ja Akatemia oli näkemykseni mukaan juuri tuon verran parempi. Lopputulosta kunnioitetaan aina”, Vatanen muistutti.

Pirkkain tehomies Tapanilassa oli Tatu Valkeejärvi (kuvassa), joka keräsi pisteet 2+1. Palloja lähti Järvensivun Tilausliikenteen bussiin roppakaupalla, sillä Valkeejärven lisäksi Jere Rantanen (1+1), Joona Varuhin (1+1) ja Antti Jaakkonen iskivät Mosahallissa uransa ensimmäiset Divari-maalit.

”Omat hölmöilyt ratkoo näitä pelejä kovalla kädellä, mutta niistä kasvetaan ja niistä tiedetään, mihin pitää keskittyä enemmän jatkossa. Otetaan pelin hyvät asiat mukaan reppuun ja huonoja kehitetään treeneissä”, Vatanen jatkoi. ”Kaikkeen tekemiseen kun saadaan muutama napsu lisää, niin mekin alamme ansaitsemaan voittoja.”

Sunnuntain sarja-avausta Tapanilan Mosahallissa seurasi helposti muistettava katsojamäärä: 123. Tämän ottelun lukemia (sekä lopputuloksen että yleisömäärän osalta) lähdetään parantamaan ensi viikonloppuna Pirkkalan Vapaa-aikakeskuksessa, kun Pirkat saa huikeaan kotiavausviikonloppuunsa vieraiksi Lammin Salibandyn (la 26.9. kello 17) ja  Kellon Lyönnin (su 26.9. klo 17). Näitä otteluita ei kannata jättää väliin!

 

Kommentit on suljettu.