:::: VALIKKO ::::

Pirkkalan Pirkat Ry

  • Mar 22 / 2015
  • Kommentit poissa käytöstä
divarilogo
Edustus, miehet

Pirkat teki ryöstöretken

Josba – Pirkat 4-5

Pirkat haki lauantaina arvokkaan vierasvoiton Divarissa. Turhaan ei Pirkat istunut bussissa halki Suomen Joensuuhun, vaan Josban vieraana mukaan saatiin makeat pisteet. Vierasvoiton lukemat kirjattiin 4-5 (1-0, 2-3, 1-2).

Voiton takeena oli vanha tuttu resepti, joka nyt toimi: tiivis puolustuspeli, jolla nuoren ja liikkuvan Josban hyökkäys saatiin tylsytettyä, sekä päälle omien maalipaikkojen tehokas hyödyntäminen.

– Peli oli sellainen, mitä toivoin ja toteutettiin sitä, mitä lähdettiin tänään hakemaan. Pelattiin sen verran hyvä peli, että saatiin pisteet mukaan. Riittää kun on parempi paikallaolijoista, valmentaja Jani Vatanen kertoi lehdistötilaisuudessa.

Joensuussa tehojen valossa onnistuivat erityisesti ykkösketjun laiturit Ristomatti Lummikko (1+2) ja Juho Laurila (2+0), jolle maalit olivat uran ensimmäiset Divarissa. (Täsmennettäköön tähän väliin, että viime viikonloppuna Pirkkalassa Limingan Niittomiesten riveissä viilettänyt Juho Laurila ei ollut pohjoiseen lainattu pirkkalainen, vaan täysnimikaima.)

– Oma peli onnistui tänään yllättävän hyvin. Oli pitkä matka bussissa istua ja siinä meinasi paikat jumiutua, mutta kun pääsi pelin makuun ja joukkuekaverit auttoivat, niin onnistumisia tuli. Olen tyytyväinen koko joukkueen peliin, Pirkkain Laurila jutteli Joensuu Areenan pressissä.

– Kotimatka lyheni kummasti, kun saatiin kaksi pistettä matkaan. Voi mennä vaikka Siperiaan, jos sieltä saa kaksi pistettä, ei se siitä kiinni ole, valmentaja Vatanen velmuili.

Kommentista huolimatta Pirkat ei ole hakemassa paikkaa KHL:stä.

 

Ottelun tilastot: http://floorball.fi/tulokset/#/ottelu/josba-pirpi/8672/299

Ottelun lehdistötilaisuus: https://www.youtube.com/watch?v=NhyIJ_T-AjU

Ottelun maalikooste: https://www.youtube.com/watch?v=YmyWrIyfR6k

Josban raportti: http://www.josba.fi/josban-ruuti-markaa/

Kommentit on suljettu.