:::: VALIKKO ::::

Pirkkalan Pirkat Ry

  • Mar 15 / 2015
  • Kommentit poissa käytöstä
divarilogo
Edustus, miehet

Pirkkain ote lipesi päätöserässä

Pirkat – LNM 3-7

Pirkkalan Pirkoille oli sunnuntaina Pirkkalassa Limingan Niittomiehiä vastaan tarjolla jälleen kaikki. Kotijoukkueen taisteluilme oli kohdallaan ja sitä myötä se taisteli täydellä panoksella voitosta. Kahden erän jälkeen Pirkat johti, ansaitusti, mutta niin siinä valitettavasti taas kerran kävi, että lopussa kiitos seisoi Pirkkain sijaan vastustajan leirissä. Tällä kertaa pisteet lähtivät LNM:n bussissa pohjoiseen maalein 3-7 (2-1, 0-0, 1-5). Pirkkain maaleista vastasivat Juuso Patrikainen, Jere Rantanen ja Oskari Koivisto.

Jaossa olivat isot pisteet, ja se näkyi sekä Pirkkain että vierasjoukkue Limingan Niittomiesten otteissa. Vaikka kaksi erää maalilukemat pysyivät salibandyyn poikkeuksellisen pieniä ja toinen erä oli peräti maaliton, kaukalossa riitti kuitenkin vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Molempien joukkueiden maalivahdit tilkitsivät kuitenkin tolppiensa välin erinomaisesti, ja apuna olivat sopivassa kohdin myös maalitolpat, nuo veskarin parhaat ystävät.

Kolmannessa erässä peli jatkui tasaisena, mutta kun Pirkoille eivät omat maalitilanteet maistuneet, Limingan riveistä nousi esiin heidän tehomiehensä Matias Luokkanen. Hän iski kolmanteen erään hattutempun eli kolme maalia, joista yhden rankkarista, ja nappasi pelin päätteeksi ansaitusti myös kirkkaimman K-Rauta-mitalin.

Himmeämmät palkintomitalit menivätkin maalivahdeille, Pirkkain Aki Hänniselle ja LNM:n Ilari Parviaiselle.

– Paikat olisi ollut viedä peli, mutta vastustajan maalivahti pelasi erinomaisen ottelun. Hän otti kiinni useamman läpiajon ja 2-1-hyökkäyksen. Kun me ei saatu omista paikoista, niin kolmanteen erään vastustaja tuli ja rankaisi, maalivahti Aki Hänninen sanoi Pirkat-TV:n haastattelussa.

Tehottomuus oli valitettavasti jälleen Pirkkain perisynti. Vastustaja käytti maalipaikkansa tehokkaammin ja vei pisteet. Kuten Pirkkain valmentaja Jani Vatanen viestittikin Twitterissä pelin jälkeen: ”Jos et tee paikoista, niin kaveri kyllä tekee! Kliseistä sontaa, mut jälleen todistetusti faktaa.”

Eipä siihen lisättävää.

Divarin taistot jatkuvat ensi lauantaina susirajalla, kun Pirkat hyppää Järvensivun bussiin ja suuntaa Joensuuhun Josban vieraaksi.

 

Ottelun tilastot: http://floorball.fi/tulokset/#/ottelu/pirpi-lnm/8665/299

Aki Hänninen Pirkat-TV:n videohaastattelussa:

Kommentit on suljettu.