:::: VALIKKO ::::

Pirkkalan Pirkat Ry

  • Syy 19 / 2015
  • Kommentit poissa käytöstä
divarilogo
Edustus, miehet

Pirkkain sarja-avaus sunnuntaina

Pirkkalan Pirkat on jälleen mukana miesten salibandyn Divarissa ensimmäistä kertaa sitten kauden 2008-2009. Alkava kausi on kaikkiaan Pirkkain yhdeksäs Divarissa, ja kunniakkaasta historiasta kielii sekin, että Pirkat on sarjan maratontaulukossa sijalla 16. Nyt kuitenkin menneet ovat menneitä, ja on aika kirjoittaa uutta historiaa.

Uusi lehti kääntyy sunnuntaista alkaen, jolloin sarja-avauksessa Järvensivun Tilausliikenne kuljettaa Pirkat vieraaksi Helsingin Tapanilaan. Salibandyväelle tutussa Mosahallissa vastaan asettuu Erä Akatemia. Ottelu alkaa 20.9. kello 17.00.

Erä Akatemia pelasi viime kaudella Divarissa sarjanousijana, ja säilytti paikkansa päätyen sijalle 11. Pirkkalassa joukkue saatetaan muistaa myös tätä edeltävän kauden (2013-2014) Divari-karsinnoista, jolloin ”Akateemikot” voittivat 2. kierroksella Pirkat suoraan otteluvoitoin 2-0. Noiden karsintojen kolmannelta kierrokselta Erä Akatemien tie vei siis lopulta Divariin asti.

Pirkkain uusi tuleminen täksi kaudeksi Divari-kartalle juontaa juurensa toiminnan yhdistämisestä SC PirU:n kanssa. Tämän kauden runko muodostuu viime kaudella hienoa nousua juhlineista PirU:n pelaajista, mutta uusia kasvoja Pirkkalaan on saatu mm. Ilveksestä ja Classicista. Joillekin edessä on pallojen keräily vitriiniin uran ensimmäisten Divari-maalien jälkeen, mutta riveistä löytyy myös tämän sarjatason ja liigankin jo aiemmin kokeneita pelaajia. Kauden 2015-16 Pirkat onkin sopiva sekoitus nuoruutta ja kokemusta, joka lähtee Divariin täynnä nälkää mittaamaan rajojaan ja haastamaan sekä vastustajia että ”asiantuntijoiden” ennakkoasetelmia.

Sunnuntain sarja-avauksen jälkeen kausi jatkuu seuraavana viikonloppuna kotiavauksen merkeissä Pirkkalassa, kun vapaa-aikakeskukseen levitettävälle siniselle matolle toivotetaan vieraiksi lauantaina 26.9. Lammin Salibandy kello 17.00 ja sunnuntaina 27.9. kello 17.00 Kellon Lyönti. Tästä se lähtee!

Erä Akatemia – Pirkat sunnuntaina 20.9. klo 17.00 Tapanilan Mosahallissa. Ottelun tilastoseurantaan pääsee täältä: http://floorball.fi/tulokset/#/ottelu/era-akatemia-pirpi/8601/299.

 

PS. Pirkkain edustusjoukkueen löydät sosiaalisesta mediasta aihetunnisteella #ESMK – Ei suurin, mutta kaunein.

Kommentit on suljettu.