:::: VALIKKO ::::

Pirkkalan Pirkat Ry

Pirkkalan Pirkat ry haluaa varmistaa, että kenenkään lapsen tai nuoren harrastus ei jää kiinni hänen perheensä taloudellisesta tilanteesta. Seura on perustanut tukirahaston varmistamaan heikommassa taloudellisessa asemassa olevia lapsien ja nuorien urheiluharrastuksen jatkumisen Pirkkalan Pirkoissa.

Tukea voi hakemalla täyttämällä oheisen lomakkeen. Tukea voivat hakea kaikki Pirkkalan Pirkat ry:n jäsenet kaikkien Pirkkain jaostojen urheilutoimintaan liittyen.

Rahastosta myönnetään hakemusten perusteella tukea seuran toimintamaksuihin. Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti. Hakemukset tulevat seuran toiminnanjohtajalle ja hakijan henkilöllisyys jää vain hänen tietoonsa. Hakemuksen käsittelyyn osallistuvat toiminnanjohtajan lisäksi kulloinkin kaksi seuran johtokunnan jäsentä, mutta heille hakemukset ovat anonyymeja.

Pirkkain tukirahasto on ns. omakatteinen rahasto eli se on erillään muusta seuran toiminnasta. Rahastoa on kartutettu mm. Lions Club Pirkkalan tuella sekä Pirkkalan Pirkat ry:n 80-vuotisjuhlien yhteydessä eri tahoilta saaduilla rahalahjoituksilla.

Rahastoon voivat antaa tukea itse seura tai ulkopuoliset tukijat. Mikäli olet kiinnostunut lahjoittamaan Pirkkain tukirahastoon, ota yhteyttä seuran toiminnanjohtajaan, puh. 040 832 8437.

 

Hakijan (jäsenen) nimi:

Hakijan joukkue/ryhmä:

Huoltajan nimi:

Sähköposti:

Puhelinnumero:

Osoite:

Haettava summa:

Hakemuksen perustelut:

Mahdolliset lisätiedot: