:::: VALIKKO ::::

Pirkkalan Pirkat Ry

  • Lok 15 / 2015
  • Kommentit poissa käytöstä
Pirkkalan Pirkat logo
Edustus, naiset

Pirkkasirkus pyöritti panttereita

Pirkkain naisten edustusjoukkueen keskiviikkoiltaa saapui Pirkkalan vapaa-aikatalolle piristämään viime kausilta kovin tutuksi käynyt puum…eikun pantterilauma Riihimäeltä. Syysflunssat ja muut pipit sekä valoa kohti matkanneet kaamospakolaiset olivat verottaneet kotijoukkueen rosteria yli neljänneksellä. Kotijoukkue ei kuitenkaan jäänyt surkuttelemaan niiden varjolla vaan aloitti heti ensimmäisen erän pirteästi luoden paikkoja parhaalle sektorille. Uutteruus palkittiin kuitenkin vasta ajassa 17:26 kun Lyylimaija Toivolan lavasta joukkue sai avattua ottelun maalitilinsä. Useampaan maaliin oli paikat ensimmäisessä erässä, mutta milloin edessä oli pakin pohje tai maalivahdin haamutorjunta selkänsä takaa niin lopulta tauolle marssittiin kutkuttavassa kotijoukkueen 1-0 johdossa.
Toisen erän alku oli kotijoukkueelta sitten sellainen pohjanoteeraus, jonka myötä päästettiiin vierasjoukkue myös mukaan otteluun. Pantterit muuttivat pelitapaansa suoraviivaisemmaksi ja oma joukkuepeli oli jäänyt koppiin odottamaan pientä väliaikashowta, jonka kotijoukkue suoritti aikalisänsä aikana toisen erän puolessavälin. Tämän jälkeen pirkat heräsivät hiljalleen peliin taas mukaan. Ajassa 36:16 Jessica Lindroos ryösti pallon pantteripakilta ja laittoi kuulan hallitusti verkon perukoille ja jällleen kotijoukkue siirtyi johtoasemaan. Vieraiden uuttera erä palkittiin vielä erän lopulla kavennusmaalilla 2-2:n, mutta 19 sekunnin kuluttua tasoitusmaalista kapteeni Viivi Virtasen johtama viisikko kuittasi äskeiset miinuksensa kapteenin toimittaessa nyt pallon verkon perukoille. Toiselle erätauolle siirryttiin siis jännittävässä 3-2 tilanteessa.

Kolmas erä tarjosi molempien joukkueiden osalta tarkkaa puolustuspeliä, jonka vuoksi todelliset maalipaikat olivat molemmilla joukkueilla yhden käden sormilla laskettavissa. Vierasjoukkue toimitti palloa minkä kerkisi kotijoukkueen maalille, mutta maalilla kotijoukkueen nälkäisimpänäkin palkittu Tanja Henttinen liimaili palloja sillä varmuudella ettei vierailijoille 5vs5 pelissä maaleja päästetty. Erän puolivälissä tehdyn pienen taktisen muutoksen kautta saatiin luotua vaarallisempia paikkoja pantterimaalille ja vihdoin ajassa 56:23 Jessika Lindroos pääsi yksin maalivahdin kanssa Mila Mannisen oivaltavan syötön ansiosta ja eihän Jesu nyt noista paikoista montaa kertaa erehdy. Pantterit ottivat ajassa 58:26 aikalisän ja juonivat heidän 6vs5 peliänsä, joka tuottikin tulosta kun peliä jäi pelaamatta hieman vajaat minuutti. Pirkat ei moisesta hätkähtänyt ja näytti mistä #pirkkasirkus on tehty. Ykköskentällinen Ruut Haapamäen johdolla onnistui hankkimaan vielä 11 sekunttia ennen summeria vastustajalle jäähyn ja loput pelikellosta ykkös-yv
pelasi fiksusti pois.

Näin ottelu päättyi sumuisessa Pirkkalan keskiviikkoillassa kotijoukkueen 4-3 voittoon ja nosti #pirkkasirkuksen sarjassa kolmanneksi. Kiitoksia panttereille hyvästä ja rehdistä pelistä ja tsemppiä tulevaan suomen cupin koitokseen Classiccia vastaan.

Kommentit on suljettu.