:::: VALIKKO ::::

Pirkkalan Pirkat Ry

  • Tam 23 / 2016
  • Kommentit poissa käytöstä
divarilogo
Edustus, miehet

SBS Wirmo karkasi pelin puolivälissä

SBS Wirmo – Pirkat 12-6

Perjantai-illan Divari-ottelu Mynämäellä oli molemmille joukkueille suorastaan elintärkeä. Vierasjoukkue Pirkat oli alussa terävämpi, mutta valitettavasti valtikka siirtyi ottelun edetessä kotijoukkue SBS Wirmolle. Lopulta kummankin kovasti himoitsemat sarjapisteet jäivät HaNi-halliin numeroin 12-6 (1-2, 5-2, 6-2), ja Pirkat joutui palaamaan kohti Pirkanmaata tyhjin käsin.

Hyvin aloittanut Pirkat johti vielä ottelun puolivälissä kahdella maalilla, mutta sitten toistui tältä kaudelta turhankin tutuksi tullut musta hetki. SBS Wirmo iski viidessä minuutissa neljästi ja repäisi itsensä toiselle erätauolle johdossa. Kun kolmannen erän alussa mynämäkeläisten maalitehtailu jatkui, ottelu keikahti armottomasti SBS Wirmo -merkkiseksi.

– Ensimmäinen erä oli jälleen hyvä ja kurinalainen. Siitä eteenpäin pelattiinkin sitten koko kauden huonointa peliä. Meidän pelissä ei toiminut mikään, ja päävalmentajankin ratkaisut menivät päin peetä. Eipä tuo matsi varmaan keneenkään katsojaan juuri vaikustusta tehnyt, Pirkkain valmentaja Jani Vatanen manasi.

– En todellakaan halua ottaa kotijoukkueelta mitään pois. Wirmo pystyi kasaamaan ajatukset ja energiat paremmin isossa pelissä. Molemmat tiedostivat pelin tärkeyden, mutta meidän toiminnassa sitä ei ollut havaittavissa juuri millään tavalla, Vatanen jatkoi.

Jos ottelupöytäkirjasta halutaan nostaa esiin muutamia huomioita, niin Janne Nousiainen (1+2) nousi Mynämäellä Pirkkain sisäisen pistepörssin kärkeen ja Konsta Tykkyläinen (1+1) tuplasi kauden pistemääränsä. Myös puolustaja Juho Vähätalolla (1+1) oli kahden pisteen ilta.

SBS Wirmosta Pirkkoja kuritti pahiten Joakim Ervast, joka mätti peräti neljä maalia ja päälle syötti yhden. Antti Vuorinen iski isäntien hyväksi hattutempun. Myös maalivahti Aleksi Vainio lukeutui kotijoukkueen sankareihin: 25 torjunnan lisäksi veskari kunnostautui syöttämällä kaksi osumaa.

Pirkat jatkaa Divaria nyt kahdella kotiottelulla. Niistä ensimmäinen pelataan ensi viikon sunnuntaina (31.1.), jolloin Pirkkalaan saapuu mielenkiintoinen vieras, Hämeenlinnan Steelers. Tuohon peliin otteluisäntä LähiTapiola Pirkanmaa tarjoaa kaikille katsojille vapaan pääsyn!

 

Ottelun tilastot: http://floorball.fi/tulokset/#/ottelu/sbs-wirmo-pirpi/8726/299

SBS Wirmon otteluraportti: http://sbswirmo.fi/uutiset.html?38037

Kommentit on suljettu.