:::: VALIKKO ::::

Pirkkalan Pirkat Ry

  • Tam 03 / 2016
  • Kommentit poissa käytöstä
divarilogo
Edustus, miehet

Sipoon salama-alku katkaisi selän

Pirkat – ÅIF 4-11

Sunnuntain vierasotteluun Pirkkalaan saapunut sipoolainen ÅIF oli varsinkin alussa todella terävänä. Kun jo ennen kuuden peliminuutin täyttymistä taululla paloivat vierasjoukkueen johtolukemat 0-3, oli selvää, että pelistä tulee Pirkoille vaikea. Pirkat ei pystynyt kuromaan eroa kiinni missään vaiheessa muutamasta momentumista huolimatta, ja lopussa numerot röpsähtivät turhankin leveiksi. ÅIF voitti 4-11 (1-4, 1-1, 2-6).

– Eilinen Uudenkaarlepyyn-reissu varmaan painoi vielä vähän jaloissa. Kotiuduttiin vasta puoliltaöin, ja tänään se näkyi siinä, että oltiin askeleen perässä vastustajaa. Pääsivät sitten rokottamaan. ÅIF:lla oli aika murhaavia ratkaisuja maalitilanteissa. Meillä itselläkin oli kyllä paikkoja, mutta viimeinen kosketus ei ollut riittävän laadukas, että olisi päästy kirimään, Juho Vähätalo sanoi Pirkat-TV:n haastattelussa (katso jutun lopusta).

Yhden maalin iskenyt Vähätalo palkittiin Pirkkain nälkäisimpänä pelaajana.

K-Rautamitaleista kultainen meni ÅIF:n Pietari Korhoselle (1+3) ja hopeinen joukkuekaveri Markus Mitikalle (2+2). Pronssisen K-Rautamitalin pokkasi kotijoukkueen Ristomatti Lummikko (1+2), joka nousi Pirkkain sisäisen pistepörssin kärkeen.

ÅIF:sta on mainittava vielä Mitikan ketjukaveri Teemu Karesniemi, joka keräsi niin ikään pisteet 2+2. Sen sijaan hivenen yllättäen ÅIF:n tehomiehet Mikko Piippo ja Jyri Laine jäivät tyystin ilman pisteitä, heistä tosin Laine joutui jättämään pelin kesken jo alkuvaiheessa.

Myös Pirkkain kapteeni Jere Rantasen oli jätettävä taisto kesken flunssaoireiden vuoksi. Kahdessa viimeisessä erässä kipparin nauhaa kantoikin käsivarressaan Marko Vähätalo.

Ensi viikonloppuna Pirkkain ei tarvitse matkustaa, kun sekä lauantaina että sunnuntaina pelataan Pirkkalassa. Lauantaina kello 17 vastaan asettuu SB Welhot ja sunnuntaina kello 15 Erä Akatemia. Jaossa on jokaiselle joukkueelle tärkeitä pisteitä, sillä kuopiolaiset ja helsinkiläiset taistelevat pääsystä pudotuspeleihin, Pirkat puolestaan säilymisestä sarjassa. Millä eväillä noista otteluista pisteet jäävät Pirkkalaan?

– Lähdetään pelaamaan sitä peliä, jota on nyt pelattu sarjan ykköstä (LaSB:ia) ja kakkosta (Blue Fox) vastaan. Hyvin ollaan pystytty noissa vierashalleissa pelaamaan. Tuodaan sama tekeminen kotihalliin, niin eiköhän se sillä hoidu, Vähätalo uskoo.

 

Ottelun tilastot: http://floorball.fi/tulokset/#/ottelu/pirpi-aif/8701/299

Juho Vähätalo Pirkat-TV:n haastattelussa:

Maalikooste:

Kommentit on suljettu.