:::: VALIKKO ::::

Pirkkalan Pirkat Ry

  • Lok 25 / 2015
  • Kommentit poissa käytöstä
Patrikainen_Juuso
Edustus, miehet

Steelers juoksi voittoon

Steelers – Pirkat 9-2

”Teräs taipuu mutta ei murru”, mainostaa Steelersin slogan hulppean Elenia-areenan mainoslakanoissa. Ei murtunut hämeenlinnalaisjoukkue sunnuntainakaan, vaikka Pirkkalan Pirkat saikin toisessa erässä ”teräsmiehiä” jo hieman taipumaan.

Vaikeaa avauserää seurasi siis Pirkoilta todella hyvä toinen erä, jossa vierasjoukkue vei peliä ja Steelers oli vaikeuksissa, mutta kun kolmannessa erässä Pirkoilta loppui bensa, asetelma kääntyi taas päälaelleen.

Lopulta läpi pelin hyvin liikkuneen Steelersin voittolukemat levenivät pirkkalalaisittain turhankin synkiksi. Numerot 9-2 (3-0, 1-2, 5-0) eivät kuitenkaan jätä selitettävää siitä, kumpi sunnuntain alkuiltapäivän Divari-ottelussa oli parempi.

Pirkkain valopilkku Häneenlinnassa oli molemmat maalit tehnyt Juuso Patrikainen (kuvassa), joka näytti muutoinkin taistelun mallia kaukalossa.

Pirkat vetää nyt pari viikkoa peleistä huilia ja keskittyy treenaamiseen. Seuraava mahdollisuus Divari-pisteiden metsästykseen joukkueella on lauantaina 7.11. Loviisassa.

 

Tilastot: http://floorball.fi/tulokset/#/ottelu/steelers-pirpi/8642/299

Kommentit on suljettu.