:::: VALIKKO ::::

Pirkkalan Pirkat Ry

  • Tam 02 / 2016
  • Kommentit poissa käytöstä
Varuhin_Joona
Edustus, miehet

Tasapeli tuomisina Tähtihallista

Blue Fox – Pirkat 7-7

Pirkat aloitti uuden vuoden Divarissa reissaamalla Pohjanmaalle. Blue Foxin vieraana Tähtihallissa Pirkat venyi tasapeliin 7-7 (2-3, 3-2, 2-2). Tasuria ja pistettä sarjakakkosen vieraana voidaan tähän kohtaan pitää oikein hyvinä tuliaisina.

Ottelu eteni jännittävästi vuorovedoin. 258 katsojasta osa varmaan odotteli jo helppoa kotivoittoa, kun Blue Fox meni ensimmäisellä kympillä 2-0-johtoon. Pirkat punnersi kuitenkin itsensä ensimmäiselle erätauolle mentäessä tasoihin ja vielä ohi, kun jokainen kolmesta kentällisestä kävi vuorollaan heiluttamassa ”sinikettujen” verkkoa.

Toisessa erässä puolestaan Pirkat käväisi hetkellisesti jo kahden maalin karkumatkalla, mutta toisen erän jälkimmäisellä puolikkaalla tulleet jäähyt kostautuivat. Blue Fox onnistui kummastakin ylivoimastaan, ja iltapäivän toisia taukokahveja hörpittiin Tähtihallin caféteriassa kutkuttavassa tasatilanteessa.

Pohjalaiset uskoivat Pirkat-nimisen piikin irtoavan siniketun lihasta vihdoin ja viimein varmaan siinä vaiheessa, kun Blue Fox iski kolmannen erän alussa ensin 6-5-johtomaalin ja kun sekään ei riittänyt (Ristomatti Lummikko tasoitti), niin päälle vielä 7-6. Mutta sen verran sitkeä ja sinnikäs salibandyjengi tästä Pirkoista on nyt kasvanut, että ei riittänyt tämäkään. Kapteeni Jere Rantanen ampui illan toisellaan pelin tasoihin seitsemisen minuuttia ennen kolmannen erän loppua, ja peli venyi jatkoajalle.

Jatkoajalla ainoat tilastomerkinnät olivat molempien joukkueiden pitämät aikalisät, pisteet tasattiin 65 minuutin väännön päätteeksi.

– Alkuun oli jengi unessa, mutta ekan erän lopussa päästiin peliin mukaan. Tokassa päästiin jo pari tavotetta edelle, mutta Siniketut tuli jahtiin mukaan huikeen ylivoimansa ansiosta, valmentaja Jani Vatanen summasi pelin jälkeen yksinoikeudella tiedonjanoiselle Pirkkain nettitoimitukselle.

– Ollaan tyytyväisiä pisteeseen, kävi siellä pallo oman maalin tolpassakin nimittäin jatkoajan aikana. Taas tuli uskoa lisää, ja ollaan näytetty, ettei olla helppo jengi kevään peleissä, hän jatkoi.

Pisteen lisäksi ilahduttavaa oli myös sairastelujen jälkeen Joona Varuhinin (kuvassa) paluu tositoimiin, hän iskikin Uudessakaarlepyyssä uuden vuoden kunniaksi pisteet 1+1. Kahden pinnan miehiä olivat myös jo aiemmin mainittu Rantanen (2+0), Antti Jaakkonen (0+2) ja Janne Nousiainen (1+1). Tolppien väliin pallon toimittivat lisäksi Juho Laurila, Juuso Patrikainen ja Ristomatti Lummikko.

Mainittakoon, että Blue Foxin riveistä innokkaimmin pistetiliään kartutti ”joskus” aiemminkin Divarin pöytäkirjoissa esiintynyt Johnny Ojala (1+3).

Pirkkain pistejahti Divarissa jatkuu heti huomenna sunnuntaina, kun kalenterivuoden ensimmäiseen otteluun Pirkkalaan saadaan vieraita Sipoosta. Tapahtumia ei varmasti tule taaskaan puuttumaan, siihen riittänee vastaukseksi vaikkapa vilkaisu Pirkkain viimeisimpien otteluiden tilastokoosteisiin. Parempaa pyhäviihdettä on siis vaikea keksiä, joten otahan sinäkin suunta vapaa-aikakeskukselle klo 15!

Ottelun lisäksi jännittettävää riittää myös PlusKatsastuksen katsastuslahjakortin arvonnassa, joka tekee toivotun paluun. Lahjakortti lähtee yhden onnellisen katsojan matkaan!

 

Ottelun tilastot: http://floorball.fi/tulokset/#/ottelu/blue-fox-pirpi/8699/299

Ottelun maalikooste (Blue Foxin tekemä): https://www.youtube.com/watch?v=wNdA38PrHG8

Kommentit on suljettu.