:::: VALIKKO ::::

Pirkkalan Pirkat Ry

  • Tam 17 / 2016
  • Kommentit poissa käytöstä
Laurila_Juho
Edustus, miehet

Turhauttava tulos – taas kerran

Pirkat – Josba 4-5

Pirkkalan Pirkat taistelee nyt ottelusta toiseen tasapäisesti voitoista miesten Divarissa, mutta harmittavan usein Pirkat jää ilman palkintoa. Näin kävi sunnuntainakin Josbaa vastaan Pirkkalassa, kun tiukka ja ympäripyöreä Divari-ottelu kääntyi lopulta joensuulaisvieraiden voitoksi 4-5 (1-2, 1-0, 2-3).

– Turhautunut olo. Maalilla hävitään pelejä. Pitäisi saada pisteitä raavittua, mutta ei riitä, että pelaa 50 minsaa hyvin, valmentaja Jani Vatanen murehti Pirkat-TV:n haastattelussa.

Voimahyökkääjä Juho Laurila (kuvassa) ei ole maalintekijätilaston vakionimi, mutta Josbaa vastaan tuntuu osuvan. Marraskuussa Joensuussa hän iski kahdesti Josban verkkoon, ja nyt Laurila avasi ottelun maalihanat ensimmäisen erän puolivälissä.

Pian tämän jälkeen Pirkkain Marko Vähätalolle vihellettiin laitakontaktista viisiminuuttinen. Pirkat selvisi alivoimasta yhdellä takaiskulla, mutta valitettavasti Josba pääsi iskemään 1-2-johtomaalin vain neljä sekuntia ennen ensimmäisen erän loppua.

Toisessa erässä Pirkat ehti hukata useammankin makean tekopaikan, mutta lopulta Juuso Patrikainen täräytti pelin tasoihin Joona Varuhinin tarjoilusta.

Pirkkain maalilla hyvän ottelun pelannut Antti-Jussi Kaukonen torjui toisessa erässä 13 kertaa, eikä päästänyt palloakaan selkänsä taakse. Kaikkiaan Kaukoselle kertyi pelissä 28 torjuntaa.

Päätöserään lähdettiin siis tasatilanteesta 2-2. Josba käväisi erän alussa johdossa, mutta Jere Rantanen toi Pirkat tasoihin ja ylivoimalla Antti Jaakkonen suti Pirkat johtoon.

Kun kolmas erä pyörähti pelimiesten kympille, ottelulle löytyi ratkaisija, ja se löytyi Pirkka-lasien takaa katsottuna valitettavasti Josban leiristä. Veeti Naakka osui kaksi kertaa reilun puolentoista minuutin välein, ja se riitti tällä kertaa kääntämään ottelun pohjoiskarjalaisille.

– Kolmannessa erässä hypittiin vähän liikaa pelin vietäväksi. Olisi ollut mahdollisuus rytmittää peliä enemmän ja viedä itse peliä, eikä antaa sen viedä meitä, Pirkka-luotsi Vatanen näki.

Pirkkain ottelut Divarissa jatkuvat ensi perjantaina vierasottelulla Mynämäellä. Siellä pelataan todellinen kuuden pisteen ottelu, kun Pirkkoja isännöi niin ikään sarjapaikastaan kynsin ja hampain taisteleva SBS Wirmo. Wirmo kävi syksyllä hakemassa voiton Pirkkalasta, joten nyt Pirkoille on todellinen revanssin paikka.

– Alkaa olemaan aika tärkeää bongoa siellä jaossa. Mennään peli kerrallaan edelleen, eikä murehdita sen enempää. Jokaista ottelua lähdetään voittamaan, Vatanen tuumaili.

 

Ottelun tilastot: http://floorball.fi/tulokset/#/ottelu/pirpi-josba/8722/299

Valmentaja Jani Vatanen Pirkat-TV:n haastattelussa:

Maalikooste:

Kommentit on suljettu.