:::: VALIKKO ::::

Pirkkalan Pirkat Ry

  • Lok 24 / 2016
  • Kommentit poissa käytöstä
Kuva:
Rami Myllymaa
Riiviö Images

Fb: @RiiviöPhotography

Instagram: riiviomaista

Twitter: @riiviomaista
Uutiset

Viikonloppuraportti 21.-23.10.

Pirkkain joukkueiden pelituloksia ja -raportteja viikonlopulta:

D2-poikien Eliittikarsinnat jatkuivat Ylöjärvellä ja Spiralilla lauantaina:
SS PD2-31
Ilves – Pirkat White 2-17
Pirkat White – O2-JKL 12-0
SS PD2-32
Koovee Punaiset – Pirkat Blue 11-3
Pirkat Blue – Classic White 2-14
Haastajasarjaa pelattiin Ylöjärvellä sunnuntaina. Joukkuetta oli täydentämässä myös kentällinen 05-poikia:
SS PD2-33
YPA Valkoinen – Pirkat Red 4-0
Pirkat Red – Lempäälän Sport 5-4

C1-pojat:

Pirkat – TAHTI-14 7-3

C1-pojat pelasivat viikonloppuna B-poikien eliittikarsintoja. Joukkuetta oli tänä viikonloppuna vahvistamassa Eero Mäkinen, Tuomas Westerling ja Mikael Juntunen. Päivän ensimmäisessä pelissä vastaan tuli Taivalsalon joukkue TAHTI-14. Pari ensimmäistä vaihtoa meidän pojat oli hieman unessa ja TAHTI-14 pääsikin maalin karkumatkalle. Meidän pojat pääsivät nihkeän alun jälkeen hyvin peliin sisään ja mukana roikuttiin tiukasti. 

Peli päättyi meidän voittoon 7-3.

Jyvät viikonlopun pelit pelannut Arttu menee tiukasti käsi kädessä kiinni palloon.

Hyvät viikonlopun pelit pelannut Arttu menee tiukasti käsi kädessä kiinni palloon.

janakkala 3

Nico ja Eero ”rouhii” vastustajan maalin takana.

Pirkat – TFT 9-4

Toiseen peliin vastaan tuli sarjakakkonen TFT. Tähän peliin meidän pojat lähtivät terävästi. Peli oli meille 4-0 kun toista erää oli pelattu reilu 8 minuuttia. Siinä kohdassa meidän joukkueelle tuli ihan käsittämätön nukahdus ja Toijalan pojat takoivat 3 maalia meidän verkkoon hieman reilussa minuutissa. Onneksi Mikko sai herätettyä joukkueen ja loppu peli menikin sitten taas meidän hallitessa tapahtumia. Peli päättyi meidän voittoon 9-4.

Viikonlopun molemmat pelit oli hyviä ja vastus oli peleissä kova. Onneksi tänä viikonloppuna ei sarjapeleissä ollut päällekkäisyyksiä ja me saatiin mukaan täydet kolme kenttää.

Kivaa oli ja taas saatiin hyvää oppia.

Odottelemme sarjaohjelmaa,  josta selviää jatko.

 

B-tyttöjen SM-sarja:
21.10. Pirkat – Northern Stars 4-2

Pirkkain B-tyttöjen salibandyjoukkue on neljän pelin jälkeen ikäluokkansa SM-sarjan johdossa. Pirkat on voittanut kaikki pelinsä ja maaliero on yhteensä 37-11.

Tehokas sarjan kärkijoukkue on hyvin edustettuna myös B-tyttöjen pistepörssissä, jossa top-4 ovat kaikki Pirkkoja: Suvi Hämäläinen (13+6), Pinja Myllymäki (11+5), Tea Hoikkala (5+4) ja Mila Manninen (1+8).
Seuraavassa kotiottelussaan 19.11. Pirkat kohtaa tämän hetken sarjakakkosen, oululaisen SSRA:n.

 

Naisten 1. divisioona:
22.10. Pirkat – Hatsina 8-6
23.10. JoKa – Pirkat 8-2

Pirkkain naisten saldo salibandyn 1. divisioonassa on neljän ottelun jälkeen kaksi voittoa ja kaksi tappiota. Pisteet ovat tulleet kotiotteluista ja vieraspelit ovat toistaiseksi kääntyneet tappioiksi.

Viikonloppuna tahti oli sama, kun lauantaina Pirkkalassa kotijoukkue peittosi Mikkelin Hatsinan, mutta sunnuntaina Joutsenossa viime kaudella liigaa pelanneen Katajan salama-alku oli liikaa.

Hatsinaa vastaan Pirkat hallitsi ottelua, mutta Hatsina roikkui perässä hieman onnellakin. Maalitalkoot päättyivät kuitenkin kotijoukkueen hyväksi. Jessika Lindroos (2+2), Mila Manninen (2+1) Pinja Myllymäki (2+0) olivat Pirkkain tehokkaimmat.

Liigajoukkue NST:n farmiavuilla terästetty JoKa karkasi ensimmäisessä erässä jo 4-0-karkumatkalle. Tätä Pirkat ei saanut missään vaiheessa kiinni, vaan peli meni selvästi kotijoukkueelle. B-tyttöikäisille pelaajille kyseessä oli jo kolmas peli kolmen päivän sisällä, joten bussimatkaan yhdistettynä sekin ehkä alkoi jo painaa jaloissa.

Pirkkain maalit iskivät Viivi Virtanen ja Ruut Haapamäki.

Kuva: Rami Myllymaa Riiviö Images Fb: @RiiviöPhotography Instagram: riiviomaista Twitter: @riiviomaista

Kuva:
Rami Myllymaa
Riiviö Images
Fb: @RiiviöPhotography
Instagram: riiviomaista
Twitter: @riiviomaista

Miesten 2. divisioona:
22.10. Blasters – Pirkat 3-7

Kauden neljäs peli toi neljännen voiton Pirkkain miehille salibandyn 2. divisioonassa, kun lauantaina Jyväskylässä Blasters sai tunnustaa pirkkalalaiset paremmakseen. Ottelu oli kuitenkin selvästi tähän asti tiukin.
Pirkat pääsi ensimmäisen kerran johtoon vasta toisen erän viimeisellä minuutilla, ja kolmannen erän ensimmäisellä puolikkaalla Pirkat repäisi tilanteeksi 6-2. Tämä ratkaisi ottelun.
Pirkkain tehokkain oli pakin paikalta keskushyökkääjäksi nostettu Jaakko Jyrkkä (1+3). Myös 30 kertaa torjuneen maalivahti Henrik Saaren rooli oli tärkeä.
Ensi sunnuntaina Pirkat matkustaa taas Jyväskylään kärkiotteluun, jossa vastassa on niin ikään pelkkiä voittoja tähän asti napsinut O2.

Kommentit on suljettu.