:::: VALIKKO ::::

Pirkkalan Pirkat Ry

  • Tam 09 / 2016
  • Kommentit poissa käytöstä
Rantanen_Jere
Edustus, miehet

Welhojen kanssa tapahtumarikas tasapeli

Pirkat – SB Welhot 10-10

Pirkkalan Pirkat ja kuopiolainen SB Welhot tarjoilivat lauantaina Pirkkalassa melkoisen tapahtumarikkaan ja monivaiheisen Divari-ottelun, jossa verkko heilui kaikkiaan 20 kertaa. Tämän hulabaloon lopputuloksena pisteet laitettiin jatkoajan jälkeen jakoon maalein 10-10 (4-4, 2-5, 4-1).

Ottelutapahtumien seikkaperäisessä kertaamisessa menisi ikuisuus, mutta mennään lyhyen kaavan kautta. Pirkat iski avausmaalin, mutta sitten hetken jo näytti siltä, että SB Welhot karkaa. Vieraiden 1-4-tilanteessa Pirkat innostui ja iski 68 sekunnin sisällä kolme maalia juuri ennen ensimmäisen erän päättymistä, ja tauolle mentiin tasalukemissa.

Toisen erän alussa Pirkat käväisi pikaisessa johdossa, mutta sen jälkeen tahtipuikkoa heiluttivat jälleen kuopiolaiset. Kun erän lopussa Welhot johti jo 6-9 ja Pirkat joutui vieläpä alivoimalle, joidenkin nokassa saattoi haiskahtaa vierasvoitto.

Mutta ei Pirkkain. Kolmannessa erässä Pirkat rutisti ottelun väkisin jatkoajalle nousemalla 7-10-tilanteesta tasapeliin. Molemmat pääsivät yrittämään voittomaalia myös ylivoimalla, kun kesken kotijoukkueen yv:n jatkoajalla tullut Pirkkain jäähy pätkäisi molempien joukkueiden ylivoimat minuutin mittaisiksi. Verkot olivat kuitenkin molemmissa päissä saaneet jo tarpeeksi heilumisesta (tosin SB Welhot taisi pöllyttää niitä ulkopuolelta), joten tuloksena oli pistejako.

Pirkkain tehomies oli Jere Rantanen, joka iski pisteet 4+1. Hänet palkittiin myös K-Raudan kultaisella mitalilla sekä Ninan Keittiön nälkäisimmän pelaajan lahjakortilla.

– Tänään onnistui hyvin ja sain puttailla aika tyhjiin, kyllä niistä pitänyt tehdäkin. Mutta yksi enemmän olisi pitänyt vielä tehdä, niin olisi kaksi pistettä tullut meille, Rantanen kommentoi vaatimattomasti.

60 minuuttia ei ole viime aikoina tahtonut Pirkoille riittää, sillä neljästä viimeisimmästä ottelusta peräti kome on venynyt jatkoajalle. Heti sunnuntaina päästään näkemään, riittääkö 60 minuuttia ratkaisuun, kun Erä Akatemia saapuu vieraaksi Pirkkalaan kello 15 alkavaan otteluun.

– Nyt on napsittava selkeitä voittoja. Vaikka jatkoajalle menee, niin täytyy sielläkin pystyä voittamaan pelejä, että saadaan ensikin vuonna nauttia Divarista täällä,  Rantanen sanoi, ja käänsi jo voitonjanoista katsettaan kohti sunnuntain ottelua.

 

Ottelun tilastot: http://floorball.fi/tulokset/#/ottelu/pirpi-sb-welhot/8711/299

Jere Rantanen Pirkat-TV:n haastattelussa:

Maalikooste:

SB Welhojen otteluraportti: http://www.welhot.fi/news.php?id=1583

Kommentit on suljettu.