Esittely
Ottelutilastot
Pirkat - Nurmon Jymy
2019-2020 - Miehet edustus - Divari
Klo 15:00 Pirkkalan vapaa-aikakeskus
29
Hel

Runkosarjan voittaja ratkeaa Pirkkalassa!


Voisiko Divarin runkosarja mehukkaampaa ja herkullisempaa huipennusta saada? Sarjan kärkikaksikko kohtaa Pirkkalan vapaa-aikakeskuksessa, kun ykkössijaa pitävä Nurmon Jymy saapuu kakkosena olevan Pirkkalan Pirkkain vieraaksi. Iltapäivän agenda on selvä: jos Pirkat voittaa varsinaisella peliajalla, Pirkat voittaa myös runkosarjan!

Muilla mahdollisilla tuloksilla NJ on runkosarjan ykkönen. Jos Pirkat nappaa yhdenkin pisteen, sillä varmistuisi ainakin runkosarjan kakkossija. "Huonoimmillaan" Pirkat voi sijoittua runkosarjassa kolmanneksi, jos se häviää varsinaisella peliajalla ja takana vaaniva FBC Turku voittaa oman pelinsä varsinaisella peliajalla. Näitä on kuitenkin ihan turha miettiä liikaa etukäteen, vaan laitetaan pallo lauantaina keskelle, pelataan ottelut pois ja ihmetellään sarjataulukoita sitten. Myös pudotuspelivastustajien valinta tapahtuu heti lauantai-iltana ja Pirkat pääsee joka tapauksessa tekemään valinnan - tarjolla olevien vaihtoehtojen määrä vaan voi vaihdella.

Pirkat on ollut hyvässä vireessä ja voittanut koko sarjassa eniten otteluita varsinaisella peliajalla. Tämä auttaa myös runkosarjan spekuloinneissa, sillä tasapisteissä ratkaiseva tekijä ovat kolmen pisteen voitot, ja niitä Pirkoilla on eniten. Se kertoo osaltaan kovaa kieltä nousijajoukkueen onnistuneesta kaudesta.

Molemmilla joukkueilla on alla kaksi voittoa ennen lauantaista runkosarjan huipennusta. Edessä on takuulla hieno Divari-ottelu, jossa haetaan viimeiset askelmerkit pudotuspeleihin. Tällaisia tilanteita ei pirkkalaisessa salibandyssa ole ollut ainakaan liikaa, joten tervetuloa kannustamaan Pirkat runkosarjan voittoon ja paalupaikalta Divarin pudotuspeleihin!

Otteluinfo:

Liput: 8 / 5 euroa (alennus opiskelijoille, varusmiehille, eläkeläisille, työttömille)

Alle 18-vuotiaat ilmaiseksi!
Maksu käteisellä tai kortilla.

Ottelussa palvelee kioski, jonka tuotto menee Pirkkain C1-junioreille.

Pääsylipun lunastaneiden kesken arvotaan tuttuun tapaan Plus Katsastuksen 40 euron lahjakortti.

Huom! Muistathan muuttuneet liikennejärjestelyt: Pirkkalan vapaa-aikakeskuksen nykyinen osoite on Urheilutie!

Ottelu suorana lähetyksenä Solidsportissa! Tee tilaus: https://solidsport.com/pirkat-miehet/subscriptions

Aamulehden Moro-liitteen juttu: https://www.aamulehti.fi/a/202085426?c=1526537886088&fbclid=IwAR2Soo-1DtWh-FJFyNW3bNWKXyQQyFFq0ALr1Qvsn7U2XE8yrPB-OfDD4W4

Nurmon Jymyn otteluennakko: https://jymysalibandy.fi/uutiset/runkosarjan-voittaja-ratkaistaan-lauantaina-pirkkalassa/Otteluraportti


Pirkat-NJ 7-8

Tilastot: https://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/pirkat-nj/5...

Maalikooste:


Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Lisää uutisia
Pirkkalan Pirkat
«  Heinäkuu   »
Kategoriat