Korona-tiedote 13.3.
10.3.2020 15:48 Uutiset / Jaoston pääsivusto

KORONAVIRUS-TIEDOTE 13.3.2020
päivitys 1.4.

Hallituksen ja THL:n ohjeistuksia noudattaen kaikki Pirkkalan Pirkkain ikäkausi- ja harrastetoiminta keskeytyy ainakin 31.5. asti. Keskeytys koskee kaikkia seuran lajeja: SALIBANDY, LENTOPALLO, YLEISURHEILU, PESÄPALLO sekä kaikkea KERHOTOIMINTAA. Seuraamme tilannetta sekä viranomaisten ohjeistuksia ja tiedotamme asiasta tarvittaessa lisää. Pirkkalan kunta ei ole toistaiseksi antanut ohjeistuksia seuroille, kuinka tilanteessa pitäisi toimia.

Omatoiminen lajiharjoittelu ja liikunta on erittäin suositeltavaa epidemia-aikanakin kunhan viruksen leviäminen on minimoidaan mm. pesemällä käsiä ja jäämällä kotiin pienimmistäkin flunssaoireista. Seuroilta vapautuu nyt koulujen ja vapaa-aikakeskuksen saleja, joita yksityiset ihmiset voivat varata. Tiloista voi kysyä vapaa-aikakeskuksen kahviosta.

Salibandyliiton valtakunnallisten ja alueellisten sarjojen osalta (juniorit, aikuiset, seniorit, erityisryhmät) sarjatoiminta on pysäytety eli pelikausi loppuu välittömästi kauden 2019-20 osalta. Salibandyliitto tiedottaa kuluvan salibandykauden ennenaikaiseen päättymiseen liittyvistä toimenpiteistä ja seurauksista maaliskuun loppuun mennessä.

Lentopalloliiton kaikki sarjat on pysäytetty. Lentopalloliiton hallitus kokoontuu ensi viikon keskiviikkona 18.3., jolloin päätetään jatkotoimenpiteistä ja tiedotetaan niistä.

Pidetään huolta toisistamme! Seuraa ajankohtaisia THL:n tiedotteita koronavirukseen liittyen osoitteessaa www.thl.fi.


   
Lisää uutisia
Pirkkalan Pirkat
«  Huhtikuu   »
Kategoriat