B-tytöt whiten kausi 2023-2024 - kehittynyttä peliä ja hyvää yhteishenkeä
B-tytöt WhiteJulkaistu: 05.05.2024 22.55

B-tytöt whiten kausi 2023-2024 - kehittynyttä peliä ja hyvää yhteishenkeä

Pirkat White joukkue osallistui B-tyttöjen SM-sarjaan nimellä Pirkat08. Nimensä mukaisesti joukkue koostui pääosin vuonna 2008 syntyneistä pelaajista ja joukkuetta täydensi kaksi 2007 syntynyttä pelaajaa. Valtaosalla joukkueesta oli takana jo useita kausia yhdessä, mutta joukkueeseen saatiin myös uusia pelaajia kuluvan kauden aikana. B-tyttöjen sarjan lisäksi joukkue pelasi Tampereen aluesarjaa, jonka peleistä saatiin arvokasta kokemusta.

Pirkat White sijoittui B-tyttöjen SM-sarjassa sijalla 65/117. Kauteen mahtui monia hienoja voittoja ja myös satunnaisissa tappiopeleissä joukkue esitti taistelevaa ilmettä. Joukkue kehittyi kaikilla osa-alueilla ja se näkyi iloisena tekemisenä pitkin kautta. Isoin osa peleistä oli Pirkanmaalla tuttuja joukkueita vastaan ja kauden päätösturnauksessa päästiin matkustamaan pitkään odotetulle vieraspelireissulle Helsinkiin. Kotisalissa Nuolialassa isännöitiin kolmea turnausta, joten taustajoukkojen hyvät leipomukset tulivat tutuiksi niin yleisölle kuin pelaajille 😊. Nuolialassa pelattiin toukokuun ensimmäisenä viikonloppuna myös seuran sisäinen harjoitusturnaus, josta saatiin voitot kaikista peleistä, mutta ennen kaikkea hyvä draivi kohti Power Cuppia.

Joukkuetta valmensivat Vesa Karjalainen ja uutena valmentajana mukaan tullut Anna Katajamäki. Annan kautta saatiin uusia oppeja valmennukseen ja yhdessä Veskun kanssa he muodostivat dynaamisen duon tyttöjen pelin kehittymisen tueksi. Kauden kantava voima onkin ollut koko joukkueen hyvä yhteishenki, joka näkyi hyvänä tsemppinä kentällä.