Parkanon Säästöpankkisäätiöltä tukea ottelutuotantoihin
Naiset edustusJulkaistu: 22.04.2024 19.45

Parkanon Säästöpankkisäätiöltä tukea ottelutuotantoihin

Naisten edustusjoukkue sai kuluneella kaudella Parkanon Säästöpankkisäätiön myöntämää avustusta Naisten Divarin kotiotteluiden kuvaustuotantoihin. Tredun Mediapoliksen kautta löysimme ennen kauden alkua kolme salibandyotteluiden kuvaustuotannosta kiinnostunutta toisen vuoden media-alan opiskelijaa, joiden kanssa sovimme koko pelikauden kestävästä yhteistyöstä. Yhteistyön kautta opiskelijoilla oli mahdollisuus kartuttaa oman alansa työkokemusta sekä saada myös korvausta tekemästään työstä. Lisäksi tarjolla oli koko kauden ajan ammattitaitoista taustatukea tehtävän toteuttamiseen Emtepa Oy:n Tommi Paloselta, jonka kuvauskalustolla ottelutuotannot toteutettiin.

Yhteistyö mediatiimin eli Kasper Rajamäen, Jaakko Sorvaniemen ja Anni Kaikkosen kanssa sujui mainiosti. Oli ilo huomata nuorten sitoutuneisuus ja vastuunotto työstä sekä halu kehittää osaamistaan kauden aikana. Ottelukuvaukset laajenivat naisten kotiotteluiden lisäksi myös P19-joukkueen otteluihin, joten hommia kauden aikana riitti.

Nuorten palaute työrupeamasta on ollut positiivista ja he kokevat saaneensa hyvää alan työkokemusta ja monipuolista oppia tulevaa varten. Kasper kertoo, että huolimatta aiemmasta kuvauskokemuksestaan hän on tämän projektin aikana päässyt kehittämään tiimityöskentelytaitoja, oppimaan paljon uutta livetuotannoista sekä saanut kokonaisvaltaisemman kuvan tuotannossa toimimisesta. Jaakon mielestä on ollut todella mukavaa ja opettavaista tehdä ottelutuotantoja sekä erilaiset kuvapuolen kaapelit ovat tulleet tutuiksi ja omatoimisuus työnteossa on vahvistunut. Myös Anni kertoo kuvaushommien olleen mielekästä ja opettavaista.

Kiitämme Parkanon Säästöpankkisäätiötä tuesta ja osaltaan nuorten työllistämisen mahdollistamisesta oman alansa hommiin sekä Tommia nuorten opastamisesta ja sparraamisesta ottelutuotantojen saloihin. Lämmin kiitos kuvaustiimille kaudesta! Huippua on, että saamme jatkaa yhteistyötä tiimin kanssa myös ensi kaudella! Mielenkiinnolla odotamme tulevaa kautta, kun pääsemme toteuttamaan kuvaustuotantoja uudella hallilla.