C-poikien välieräturnaus Vaasassa
C-pojatJulkaistu: 24.03.2024 20.17

C-poikien välieräturnaus pelattiin Raumaa, Alahärmää ja Vaasaa vastaan. Lähtökohta turnaukseen oli hankala, koska molemmat passarit olivat sairastuvalla. Peleihin lähdettiin tilanteesta, että keskarit passaavat tai se joka ensin ehtii kakkospalloon😁 Poikien asenne oli timanttia, sillä syötöt nousivat hyvin ja puolustuspalloja saatiin peliin hyvällä prosentilla. Hyökkäyksissä oltiin liian pehmeitä ja yksipuolisia, mutta laitetaan se passarittomuuden piikkiin.

Ensimmäisessä pelissä otettiin 2-0 voitto Narpasta, toinen peli hävittiin AK:lle hyvän väännön jälkeen 2-0 ja isäntäjoukkue Kiisto vei meitä selkeästi 2-0.

Turnauksen voitti AK ja Kiisto oli kakkonen. Olisimme tarvinneet kaksi voittoa, jotta olisimme päässeet 12 parhaan finaaliviikonloppuun Kuortaneelle. Yhdellä voitolla jäimme "B-finaaleihin" ja pelaamme 6.4. Lempäälässä sijoista 13-18. Viime vuonna joukkueemme kaikki C-poikien sarjassa pelanneet pojat (LPK, TKT, YlöR) pelasivat sijoista 30+ ja Pirkoilla ei ollut Ceen joukkuetta,joten yhdistelmäjoukkueen kehitys on ollut hienoa. Oli lopullinen sijoitus mitä tahansa, pojat saavat olla ylpeitä itsestään👍

Tsemppiä pojille viimeiseen turnaukseen!!

Raportti+kuva: Tero-koutsi